+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Modni savjeti

Kako biti privlačan i moderan muškarac?

  29. 07. 2019      Kako se obući

Pozdrav Differente,

da li biste mi dali savjet koji odjeću obući kako bih je učinila privlačnijom? Htjela bih kupiti garderobu više stila koja ne bi brzo izašla iz mode i dobro se kombinirala. Što bih trebao dobiti?

Hvala, Pavel

Odgovor

Dragi Pavel, hvala na velikom pitanju!

Mnogi se muškarci u posljednje vrijeme više zanimaju za modu i jako smo sretni zbog nje! Sažmi nekoliko osnovnih bezvremenskih modnih trendova muškaraca.

Moderno donje rublje

Za donje rublje započinje i završava. ;) Nijedan atraktivan muškarac ne može bez seksi boksera ili šorcera. Opremite se elegantnim i udobnim komadima Calvin Klein ili Tommy Hilfiger .

Kladite se na Converse Legends

Ako tražite elegantne cipele, kladite se na provjerene i legendarne marke. Možda stilski Conversky odgovara i odgovara gotovo svakom muškarcu. Odaberite smiješne čarape na nogama i postat ćete moderan muškarac!

U jednostavnosti je ljepota

Želite li kupiti uglavnom bezvremenske elegantne komade? Dosegnite za jednostavne i rijetke kombinacije boja! Scotch & Soda donosi zanimljiv i lako kombiniran način.

Baci stil na ramena

Punjeni džepovi nisu u trendu. ;) Dovršite svoj outfit stilskom torbom ili ruksakom! Jeste li ikad vidjeli Tommy Hilfiger ?

Markéta vam želi ugodan dan u stilu

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija