+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Modni savjeti

Kako izmjeriti veličinu košulje?

  09. 07. 2018      Kako se obući

Pozdrav,

Želio bih naručiti majicu za rođendan prijatelja, nažalost ne znam točno kako je izmjeriti kako bi naručio pravu veličinu. Možete li mi savjetovati?


Alena Divišová

Odgovor

Dragi Aleno,

Dimenzije košulje su izražene obodom ovratnika u cm. Mjeri se iznutra od rupe do gumba. Druge dimenzije obično nisu, pa ako kupujete majicu kroz dućan, trebate najbolje izmjeriti korisničku službu, provjeriti.

muška košulja

Prije svega, morat ćete odmjeriti partnera. Uzmite mjernu vrpcu i omotajte je oko vrata ispod jezgre kako ne bi bila potpuno uska. Umetnite dva prsta ispod njega s prednje strane. Zaokružite izmjereni cm prema gore. Konačna veličina je veličina ovratnika košulje (u osnovi osnovne veličine) i veličina muške gotove košulje . Ako vaš muškarac ne uključi zadnji gumb, preporučujemo majicu manje .

Najbolje za muškarce je košulja koja se dobro slaže tik uz tijelo. Da ne bi zamotala tijelo, ali ni plivala u njemu. Što se rukava tiče, manžetna košulje trebala bi završiti negdje u blizini zgloba nožnih prstiju, kada se lagano zategne uz tijelo. A trebao bi biti dovoljno širok da lagano zamota ručni sat. Preporučena duljina košulje je takva da povezujete prepone sprijeda i straga.

Ugodan dan za www.different.cz, želi Nikol.

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija