+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Modni savjeti

Kako naučiti hodati u petama?

  01. 02. 2017      Opća pitanja

Pozdrav,

Nosio sam tenisice cijeli život, ali postoje slučajevi kad treba navući potpetice, ali imam veliki problem, ne mogu hodati u njima, biste li imali savjet za mene?


Simona Nováková

Odgovor

Draga Simono,

pete su seksi, ubijaju nas i muškarci ih vole za nas. To je jasna činjenica. Istina je da mnoge žene ne mogu doći do pete, pa nije ni čudo ako žena odabere cipele loše kvalitete i neobične visine, u njima se osjeća nelagodno, ne samo da ne može prirodno hodati, već su je boljele i noge. Ali ne brinite da nećemo ništa smisliti.

Prije svega, potrebno je odabrati pravu visinu , ako ste samo šetali u tenisicama ili balerinkama, besmislica je odabrati pete veće od 10 cm. Prilikom odabira pripazite da vas ni na koji način ne guraju , ali se ne smiju povlačiti . Odaberite veličinu točno. Ne treba žuriti, mirno isprobavati cipele, hodati u njima, njihati se, iskušavati sve moguće pokrete dok nisi 100% siguran.

Kad dođete kući, obučete cipele , isključite prsa, povučete trbuh, ispravite leđa i započnete novu avanturu, vidjet ćete za nekoliko minuta, sigurno ćete biti profesionalni modni model.

Ugodan dan, Nikol sa www.different.cz

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija