+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Kako nositi haljine u jesen i zimu?

  17. 10. 2018      Iz svijeta mode

Je li vam žao što ste u ormarima odbacili svoje omiljene ljetne haljine? Nemojte to činiti, mi ćemo vam savjetovati kako ih nositi u jesen i zimi. To što je jesen tek počela ne znači da treba nositi crno i sivo. Čak je i priroda lijepo obojena, pa zašto biste se, drage dame, oblačile u crno? U ovom ćete članku naučiti kako nositi haljine u jesen i zimu!

kako nositi jesensku haljinu

Pa kako uskladiti pravi jesenski val? Jednostavno. Da, istina je da crna i siva nikada ništa neće pokvariti, ali što je sa senfom, crvenom, zelenom, praškastom ili plavom? Polka točkice, pruge i motivi u boji? Ako ste se ljeti osjećali ugodno, obucite ih čak i u sumornoj sezoni.

Jesenja haljina

Upute su jednostavne. Obucite svoje omiljene haljine i fino ih prilagodite šarenim čarapama. Bacite jaknu ili jaknu preko njih i imat ćete jesenju odjeću poput oslikane. Osim toga, haljina u obliku košulje može biti ogroman boom koji možete kombinirati i s trapericama i pletenim prslucima ili džemperom.

Vjerujte da će vam prijelaz s ljeta na jesen i zimu biti mnogo ugodniji s ovim odijelom u kojem koristite samo svoj ljetni ulov.

haljina Desigual

košulja haljina Scotch & Soda

Zimska haljina

Ne samo ljetna odjeća, već i zimska, idealne su za ugodno nošenje. Ne morate samo podići zalihe, već možete i kupiti lijep komad. Na materijalu je samo da ih ne prehladite. Takva pletena, džemper ili haljina od džempera , definitivno ništa ne pokvarite.

haljina Scotch & Soda

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija