+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Modni savjeti

Kako nositi pončo?

  13. 12. 2016      Kako se obući

Možete li mi reći kako nositi pončo? Kupio sam jednog od vas, ali malo se borim s činjenicom da ne znam što bih sebi mogao priuštiti, a što ne. Prekrasno je, samo što sam malo sranje, a uvijek preferiram provjereni džemper koji sam nosila X puta.


Linda Jandová

Odgovor

Poncho je sjajan komad u kojem ga zapravo možete nositi uz sve što imate u ormaru. U našoj zemlji nećete naći ultra-egantan pončo, već one koji će vas privući na prvi pogled. Ženski pončo jednostavno su različiti. Dakle, ako imate komad poput ovog Desigual poncha :

Dizajnerski Remedios pončo / džemper

, preporučujemo jednostavniju torbu u jednobojnom stilu. Možda bi se onaj u boji cvijeta odlično uklopio u džemper, jer bi se povezao s uzorcima koje nosi pončo.

Poncho s resicama uistinu je trendovska stvar i pravilno se "putuje". Ali pončo je trendi stvar koju svaka žena može nositi i sve će u njoj izgledati sjajno. Poncho će sakriti sve nedostatke vašeg lika i bit će vam stvarno ugodno.

Na tržištu možete pronaći pončo s različitim krajevima na vratu. Labavi dekolte, kornjača ili V-izrez savršeno vam pristaju na vrat. Ako vas muče uska ramena ili poprsje, pokušajte nešto s vrlo malim dekolteom ili tijesnom linijom oko vrata koja vizualno proširuje ramena. Poncho se obično nosi preko vrata, ali postoje i varijante s patentnim zatvaračem ili gumbima. Ili izmjenjivanje varijanti bez pričvršćivanja.

Odaberite pončo tako da vam savršeno odgovara, tako da nije bio previše oštar, ali i ne prevelik. Da se u njemu osjećate sjajno. To je glavni cilj. Inače ne brinite, jer su pončoi zaista sjajan modni komad.

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija