+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Modni savjeti

Kako očistiti gumene čizme?

  29. 07. 2019      Kako se obući

Pozdrav Differente,

Imam nekoliko pari cipela Melissa i Zaxy od vas. Često ih nosim pa sam prala mrlje i prljavštinu koje ne mogu ukloniti. Možete li mi pomoći s nekim metodama čišćenja?

Hanka

Odgovor

Draga Hanka, hvala na velikom pitanju! Danas vam donosimo 2 savjeta za čišćenje gumenog potplata i plastičnih cipela koji djeluju!

1) jaka dva: soda bikarbona + prašak za pranje
Pomiješajte sodu bikarbonu i prašak za pranje u omjeru 1: 1 (izbjegavajte korištenje deterdženata za izbjeljivanje). Za lakiranje cipela koristite lagano navlažene spužve ili različite grube tkanine. Uvijek koristite drugi vlažni komad tkanine za čišćenje smjese cipela nakon čišćenja kako biste izbjegli moguće mrlje. Osušite cipele da se osuše.
Očistite gumu na cipelama 4. korakOčistite gumu na cipelama 5. korak


2) Na bijelim cipelama: Hero Remover
Sredstvo za uklanjanje laka za nokte odlično je sredstvo za bijele cipele, ali nemojte ga koristiti za one u boji. Može doći do promjene boje. Umočite sredstvo za uklanjanje šminke u sredstvo za uklanjanje laka za nokte i nježno (po mogućnosti u rukavicama) obrišite površinu bijele cipele. Na kraju, cipelu operite čistom vodom.
Očistite gumu na cipelama Korak 13Čišćenje gume na cipelama 14. korak

Na Differentu ćete pronaći izbor najljepših gumenih i plastičnih cipela ! Jednom kada ih znate lako očistiti, ništa vas ne sprečava da nabavite par cipela. Pa koga volite? :)
Markéta iz tvrtke Different.cz želi vam ugodan dan
Izvor: WikiHow
Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija