+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Modni savjeti

Kako odijevati lik pravokutnika?

  14. 02. 2018      Kako se obući

Pozdrav,

Imam jednoličan lik. Širokih ramena, bokova i ravnog struka, negdje sam pročitala da se moj tip lika naziva pravokutnik, pa se pitam kako se zapravo pravilno odijevati. Da se podvuku prednosti i prikriju nedostaci. Volim nositi modne predmete i volim nositi odjeću i elegantnijeg stila.


Eva Široká

Odgovor

Poštovani Evo,

karakteristično obilježje takozvanog tipa „pravokutnika“ ili „H-oblika“ je tipično dječakov lik , ramena širokih poput bokova i suhog struka lika. Imate tipičan dječački karakter, pa volite nositi odjeću i elegantnije komade kako biste se osjećali ženstvenije. To razumijemo. Pa kako ćemo to učiniti? Stvorite krivulje!

Vaš će cilj biti stvaranje iluzije ženskih oblina. Nosite pojaseve, steznike, pripijene vrhove, jednostavno sve što će stvoriti vašu putovnicu . Široki pojas na struku izvrstan je izbor, optički razdvaja figuru i stvara efekt takozvanih satnih satova. Ako volite elegantan stil, onda će vam sigurno biti drago što biste trebali nositi suknje i haljine s rukavima . I zasigurno ništa nećete pokvariti višim strukom, bilo da odaberete suknje, kratke hlače ili hlače. No, ne trebate brinuti zbog drugih bitnih ženskih detalja, poput dubljeg dekoltea ili "vodenog" dekoltea, kao i majica i vrhova izrađenih od finog materijala s ukrasom na prsima , itd.

Ako imate vitku figuru, ne bojte se koristiti više slojeva. Za jakne i kapute preporučljivo je usko i tijesno. Definitivno pravilo isticanja putovnice! Izbjegavajte ravne i nespretne rezove. Ali ništa ne kvari prevelike komade , oni kriju sve i obrnuto podižu vitke noge i ruke. Pažnju možete privući i zanimljivim cipelama, dolazi proljeće pa možete kupiti, na primjer, netradicionalne plastične cipele Melissa .

ženska haljina Desigual

Ugodan dan za www.different.cz Nikol.

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija