+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Modni savjeti

Kako odjenuti figuru u obliku kruške?

  10. 01. 2018      Kako se obući

Pozdrav,

Imam uska ramena i struk, male grudi, široke bokove i bedra. Cijeli svoj život borio sam se s tim i nemam pojma kako se odijevati kako bih ga barem prerušio. Možete li me savjetovati o mom karakteru?


Zita Kalvinová

Odgovor

Dragi Žito,

ne trebate se svađati ili brinuti oko svoje vrste karaktera, obično imate ženski lik i samo želite nadoknaditi male disproporcije. To se postiže privlačenjem pozornosti na gornju polovicu tijela. Počevši s karakterističnim nakitom, lepršavom frizurom, lijepom šminkom ili raznim kapama, šeširima, šalovima itd.

Općenito, vaš tip karaktera odnosi se na nošenje tamnijeg, svjetlijeg vrha . Ne nosite naljepnice i sjajne materijale. Slobodno nosite svoje omiljene traperice i prepoznatljiviji top. Laskat će vam duboki, okrugli ili dekolte.

Ako volite nositi majice, trebale bi imati veće ovratnike i džepove ili uzorke. Polaganje kontrastnih boja također dokazuje savršenu uslugu. Definitivno ne preporučujem preduge vrhove za prekrivanje kukova. Pokušajte naglasiti putovnicu, na primjer, pojasom. Također možete isprobati moderan kratki top preko uske majice.

Ako volite nositi sportski stil, odaberite kapuljače ili majice. Kad odabirete hlače, usredotočite se na ravne krojeve ili hlače pokušajte malo u zvono. Ali ne preporučujem hlače od kuka, jer imaju tendenciju skraćivanja nogu. Naprotiv, trebali biste pokušati produžiti noge. To se postiže pravom duljinom hlača. Kad su hlače za ljeto, dakle u dužini do koljena ili iznad.

Ako nosite suknje, onda je za vas najbolji rez „A-style“. Duljina ovisi o vama. Opet, jednostavnost je ljepota, pa izbjegavajte karakteristične uzorke.

Pete , koje optički produžuju lik, vjerojatno će vam pokazati najveću uslugu. Ali ako radije nosite tenisice, pokušajte odabrati jednobojne i uskeoblici poput tenisica Converse . U zimskom satu za čizme uvijek odaberite visinu ispod koljena, a ne do gležnja, opet jednostavno, bez uzoraka. Također se više fokusirajte na zašiljeni, okrugli ili kvadratni vrh vašeg lika neće laskati.

Što se tiče haljina, možete odabrati lepršave, ležernije ili prevelike krojeve. Ukratko, u kojem ćete se osjećati ugodno i ugodno.

Nadam se da sam vam barem malo savjetovao i vaša patnja će se pretvoriti u radost, vaši nedostaci u prioritet, a vaša tuga u ponos što ste različiti.

ženska haljina Desigual

Ugodan dan, Nikol sa www.different.cz

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija