+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Modni savjeti

Kako oprati cipele u perilici rublja?

  10. 05. 2019      Opća pitanja

Pozdrav,

Želio bih se savjetovati s vama. Imam bijele tenisice, često ih nosim i ne želim više trošiti vrijeme na čišćenje. Možete li mi savjetovati kako oprati cipele u perilici kako se ne bi oštetili?


Adam Krásný

Odgovor

Dragi Adam,
Hvala na upitu. Iako se ne čini, većina ljudi pere cipele u perilici rublja. Naravno, potrebno je razlikovati koje se cipele u perilici mogu oprati, a koje nisu. Ne perite kožne i antilop cipele u perilici rublja, mogli biste ih odmah baciti. Strojno se mogu prati samo platnene cipele.

Kako oprati cipele u perilici rublja?

Prvo uklonite jastučiće s cipela i ručno ih očistite četkom i praškom za pranje i ostavite da se osuše. Zatim uklonite cipele s cipela koje možete oprati uobičajenom odjećom. Dobar savjet - spojite ih kako ne bi kliznuli u bubanj vaše perilice. Potopite cipele u kantu vode u koju možete dodati malo proljeća. Zatim isperite cipele čistom vodom.

Neposredno prije pranja cipela, idealno očistite gumenu podlogu pasom za zube ili Cifemom (sredstvo za čišćenje kupaonice). Ako se slijede svi navedeni koraci, stavite cipele u vrećicu za rublje ili jastučnicu kako se ne bi odvojili i idealno koristite gel za pranje . Neke perilice rublja imaju program pranja izravno na cipelama. Ako vaša perilica nema ovaj program, postavite pranje na osjetljive tkanine, temperaturu vode na 30 ° C i najnižu brzinu . To će spriječiti moguće uvijanje cipela. Nakon pranja cipela izvadite ih i ostavite da se osuše za grijanje. Sušilicu potpuno ispraznite.
kako oprati cipele u perilici rublja
Ugodan dan za www.different.cz, želi Nikol.
 
 
 
 
 
Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija