Extra popust 10 % s kodom EXTRA10 na sve!Završava za 16 sati 8 minuta
+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Modni savjeti

Kako poravnati dizajnerske komade jarkih boja?

  04. 01. 2018      Kako se obući

Pozdrav,

Volim marku Desigual i stalno kupujem kod vašeg dućana. Jednom kada se pojavi nešto novo, poput nove kolekcije, ne mogu pratiti i kupiti lijep komad za kolekciju. Stvarno imam puno stvari ove marke, a kako i dalje uživam i ne želim ih se riješiti, mislio sam da ću vas pitati za savjet kako ih nositi i kombinirati? Da ne liči na strašilo.


Milena Černá

Odgovor

Draga Mileno,

Jako nam je drago što vi pripadate Desigualu koliko i mi, a još nam je drago što kupujete s nama. I nismo iznenađeni, jer trudimo se biti drugačiji, pa novu kolekciju lansiramo prvo na mreži. I mi također nastavljamo s odabirom takvih komada koji se uklapaju u dizajn . Stoga je moguće kombinirati dizajnerske setove iz jedne kolekcije, kao i razne komade u različitim kolekcijama .

Uvijek ovisi o boji. Štoviše, nose se divljina i boje. Zato uvijek odaberite kombinaciju kako boje i motivi ne bi pobijedili. Na primjer, ako odaberete košulju, džemper i torbicu s različitim životinjskim motivima, uopće nije bitno što će jedan komad biti zebra, a drugi leopard . Nadam se da razumijete. Možete biti inspirirani našim videozapisima s Outfit Tips , u kojima redovito kombiniramo stvari, bilo u duhu jedne marke ili biramo odjeću svih marki koje imamo na www.different.cz .

Ugodan dan, Nikol sa www.different.cz

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija