+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Modni savjeti

Kako postupiti ispravno prilikom promjene robe?

  17. 02. 2017      Pitanja za Differenta

Molim vas da me savjetujete kako postupiti ispravno prilikom promjene robe? Imam li još uvijek na to pravo? Prošli tjedan kupio sam djevojčinu haljinu Desigual, ali nisam pogodio pravu veličinu. Haljina je lijepa, kćeri će mi definitivno odgovarati, ali moram je promijeniti za veću. Hvala.


Klára Smetanová

Odgovor

Pozdrav,

imate pravo na razmjenu u roku od 14 dana od primitka pošiljke . Budući da ste prošli tjedan primili pošiljku, naravno da ćemo rado promijeniti veličinu. Međutim, haljinu je potrebno vratiti u izvornom stanju, tj. S oznakama, po mogućnosti u originalnom pakiranju. Naravno, ako ste paket već razbili, spakirajte ga kako biste ga drugi roditelj mogli ponovo kupiti za svoju malu princezu.

djevojka haljina dizajnerska

Da budemo sigurni, zadržat ćemo veću veličinu haljine na vaše ime tako da je nitko drugi roditelj neće kupiti. Dakle, nemojte se uznemiriti kad ta veličina nestane iz prodavaonice. Molimo vas da nam umotanu haljinu vratite na našu adresu koju imate u kontaktima na www.different.cz ili pri dnu fakture. Ovo je adresa za razmjenu / povrat robe. Uz haljinu pošaljite nam i dostavnicu koju ste dobili uz nju. Imate kopiju u svojoj e-pošti. Na fakturi navedite zašto vraćate haljinu , zbog čega ćete je mijenjati i koju veličinu treba imati dvostruku kontrolu. U slučaju vraćanja robe, na računu se navodi broj računa.

Čim paket stigne od nas, dobit ćete obavijest u roku od 14 dana od nas i zamijeniti ili vratiti novac. Nadamo se da vam je to već jasno i želimo vam i vašoj kćeri nova dizajnerska haljina samo da vas usreće.

Ugodan dan. Nikol za različito.cz

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija