+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Kako pravilno zapaliti WoodWick svijeće

  12. 09. 2018      Iz svijeta mode

Paljenje svijeće nije znanost. Ali WoodWick nisu samo sveće . Jedinstveni su, izrađeni od visokokvalitetnih voskova, u prozirnom staklu i s pričvršćenim prirodnim drvetom. WoodWick svijeće su čarobne, tako da je malo magije u njihovom pravilnom paljenju. Kad to ispravno kažete, dobivate ono što želite - nezaboravnu atmosferu punu skladnih mirisa uz zvuk pucketanja vatre u kaminu.

Svijeća WoodWick

Prije nego što zapalite WoodWick svijeću, imajte na umu da je drveni fitilj malo drugačiji od običnog pamučnog. Drveni treba samo upaliti na jednom kraju, plamen se širi i fitilj počinje puknuti.

Pustite svijeću da gori sve dok se vosak ne otopi na sve strane staklene posude. Potrebno je oko 30 minuta do sat vremena, ovisno o veličini i obliku čaše. Vosak neće ostati na rubovima i neće se formirati tunel.

Visina plamena može varirati, ali ne morate brinuti - čak i mali plamen koji može izgledati kao da gori, gori. Ako svijeća počne dimiti ili se plamen poveća na 4 cm, preporučujemo da se svijeća ispuše, omogućujući joj da se ohladi i skraćuje fitilj na 0,3 do 0,6 mm.

Nikada ne pomičite svijeću dok gori, jer je vosak vruć i fitilj bi se u njemu mogao lako utopiti. Ne izlažite ga nacrtima, ne ostavljajte otvorenim prozorom, ventilatorom ili klima uređajem. Idealno mjesto za paljenje je ravna površina otporna na toplinu, a drvena ukrasna kapa za svijeće može se koristiti kao baza za smještaj.

Svijeće WoodWick

Čim ugasite svijeću, vosak se ponovo stvrdne i čeka dok opet ne poželite aromu. Međutim, ako na dnu ima otprilike 1 cm voska , ne palite svijeću. Radi vaše sigurnosti, WoodWick je dizajniran da se isključi kad se priđe dnu.

Sve što trebate učiniti je odabrati pravi miris i uživati u ovih nekoliko savjeta u pravoj varnici spaljivanja i pucanja sa WoodWick svijećama koja će očarati vas i sve koji vas posjete.

WoodWick Oudwood

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija