+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Modni savjeti

Kako se brinuti o tkanini od tkanine?

  26. 03. 2020      Kako se obući

Pozdrav,
Dobila sam prekrasnu masku od tebe koju mogu kupiti besplatno. Možete li mi dati savjete kako brinuti za veo? Koliko oprati, koliko glačati i skladištiti? Čuo sam da je također važno pravilno staviti masku i isključiti je. Koja su pravila nošenja?
Hvala
Dana S.

Odgovor

Dragi Dano,
vrlo smo zadovoljni što vam se dopada maska iz tvrtke Different.cz. Maska nije samo modni dodatak, kao što znamo, već u trenutnoj situaciji posebno zaštitni uređaj! Evo nekoliko osnovnih savjeta koji će pomoći vama i vašoj okolini da vas zaštite i odgovaraju vama!
1.Nandaváme veku
Ako trebate ukloniti ili ukloniti masku, važno je temeljito oprati ruke. To znači brisati ruke pod mlazom tople vode sapuna 20 sekundi ili koristiti antibakterijski gel ili dezinfekciju. Ne zaboravite dijelove za nokte itd. I još jedan SAVJET! Ako ste umorni odbrojavajući 20 sekundi, tijekom pranja otpišite pjesmu "Mačka penje rupu", to izvrsno djeluje! )
Kada stavljamo masku, dodirujemo lice i tkaninu što je manje moguće. Ne dirajte prednji dio, samo povucite veo preko brade. Zavjesa bi trebala lijepo prekriti lice od nosa do brade.
2. Nošenje draperija
Nosite krpu 2-4 sata, jednostavno dok ne bude mokra! Tada je potrebno promijeniti, jer takav veo ne bi samo ispunio svoju svrhu, već bi se pod njim razmnožavao i patogeni poput plijesni i kvasca, što sigurno ne bi koristilo našem zdravlju.
3. Uklonite veo
Uklanjanje se vrši na isti način kao i odvajanje. Ruke su nam opet ispravno oprane, prednjih dijelova se više ne dotičemo i zatežemo gumenim trakama ili vezicama.
U ovom trenutku smatrate da je zavjesa onečišćena i pripremite je za čišćenje!
4. Pranje / čišćenje zavjesa
Masku treba sterilizirati nakon nošenja, a to se može postići na jedan od sljedećih načina:
Operite zavjesu na najvišu temperaturu, barem 60 ° C koristeći dezinfekcijske gelove. Zatim pravilno peglajte krpu dok je još vlažna.
Drugi oblik sterilizacije je kuhanje draperije u loncu s vodom i ponovno temeljito glačanje.
Čiste zavjese pohranite u čistu zatvorenu posudu.
Takve maske ne samo da će vam odgovarati, već će također savršeno ispuniti svoju svrhu.
Ugodan dan i # veo!
Markéta za Team Different.cz
Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija