+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Kako se odijevati za Valentinovo?

  21. 01. 2019      Iz svijeta mode

Za manje od mjesec dana imamo gozbu svih zaljubljenih, blagdan sv. Valentinovo. Iako je to američki praznik, priznajmo da ga jednostavno volimo slaviti. Samo zato što smo sretni što imamo svoju dragocjenu polovicu i što na ovaj dan imamo odavno uspostavljen stereotip, možemo malo začiniti. Bez obzira na to slavite li praznik ili ne, pripremili smo nekoliko savjeta za odjevne predmete za koje mislimo da će vas barem natjerati da pomislite da biste jednostavno trebali proslaviti ovaj praznik.

Ženske valentinske odjeće

Imamo nekoliko savjeta za dame. Svakako biste trebali uzeti u obzir, drage dame, da muškarci općenito vole žensku odjeću. Oni čine žene. To je činjenica. Možete osvojiti bodove nekonvencionalnim ženskim haljinama Desigual, definitivno bi moglo biti vrijedno griješiti čak i ženski kombinezoni ove modne marke Desigual . I posljednje, ali ne najmanje bitno, ne biste trebali zaboraviti nositi žensko donje rublje Calvin Klein. Kad večeras odete u krevet, prerušite se u slatku, simpatičnu i seksi pidžamu Calvina Kleina i vjerujte da vam Valentine neće odoljeti.

ženska haljina Desigual

cjelokupni ženski dizajn

donje rublje Calvin Klein

Muške valentinske odjeće

Gospodo, ne podcjenjujte modu za Valentinovo i izvucite se sa zanimljivom muškom košuljom Desigual . Možete birati između različitih dizajna. Nova kolekcija Desigual za proljeće i ljeto 2019. godine prepuna je maštovitih komada koje će vaša draga polovica definitivno cijeniti. U ovoj originalnoj majici s cvijetom u ruci na Valentinovo nedvojbeno bod.

muška majica Desigual

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija