+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Kako uskladiti svoju O torbu s omiljenim odijelima?

  06. 02. 2019      Iz svijeta mode

Kako uskladiti O torbu s odjećom? Često nas to pitaš. Možda zato što ne znate što učiniti, nećete ni kupiti ovu bezvremensku torbu. U ovom ćemo vam članku ipak savjetovati. Odabrali smo nekoliko outfita koji će vam reći.

O torba

Plastične vrećice modne marke O bag koje ste već upoznali. Ovo je revolucionarna marka koja predstavlja torbe koje možete sastaviti prema vašoj mašti. Znamo da nije lako izabrati iz tako velikog broja, pa smo za vas inspirirali nekoliko zanimljivih O torbica . Ako kupujete kompletan set, u koji kupujete samo unutarnju torbu, tako da s vremenom možete mijenjati pojedine komponente. Pa kako cijelu torbu uskladiti s pojedinačnim odijelima?

O torba , čak i ako je plastični materijal, sve stavi u red. Bilo da odaberete sportsku, elegantnu ili poslovnu odjeću. Odlično ide i uz ljetne haljine Desigual i dukseve Differenta Design. Također možete nositi sjajne gamaše uz sportsku duksericu i dodati outfit torbu u tonove dukseva. Ne bojte se kombinirati ručke u boji s obojenim tijelom, imat ćete vrlo zanimljiv stil koji će primijetiti mnogi prolaznici. Glavno i puno više naučit ćete u sljedećem videu.

Više inspiracije možete pronaći u našem videu na Različitoj TV!

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija