+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Kakva je bila RAZLIKA 2014?

  24. 12. 2014      Iz svijeta mode

Još jedna godina u različitom ritmu polako se bliži kraju i počinjemo uravnotežiti. Što se dogodilo u našoj zemlji? I što slijedi?

prostori

Sredinom godine ponovno smo saznali da ne ulazimo. U sjedištu naše tvrtke u Rooseveltovoj 9 trenutno bukvalno gradimo novi ured na prvom katu (već smo kao sardine po starom), a povećat ćemo i svoje skladište. Možda će barem nekih šest mjeseci potrajati.

Dizajn - trgovina Plzeň, Rooseveltova 9 Dizajn - trgovina Plzeň, Rooseveltova 9

Web i nova domena

Srećom vam se svidio novi dizajn web stranice. Uveli smo puno novih značajki i još uvijek ugađamo i rješavamo novi prijelaz košarice. Ako imate kakav savjet, pišite nam. Mi to radimo za vas.
Da bismo pojednostavili diktate u telefon i napisali adresu naše e-trgovine, konačno smo kupili domenu www.DIFFERENT.cz . Polako ga počinjemo koristiti u oglasima i lako ga možete unijeti. Na vama je samo da li pišete www.different.cz ili www.differentfashion.cz;)

I mi smo prilagodili naš logo! Mi u srcu radimo stvari od početka, pa smo to koristili u logotipu. Ako vam se to ne sviđa, ne brinite - naviknut ćete se i vidjet ćete da će vam se svidjeti;)

Different.cz - vaša modna e-trgovina Different.cz - vaša modna e-trgovina

Facebook i druge društvene mreže

Više od 21 000 obožavatelja već nas voli na Facebooku. To je još uvijek naš glavni kanal na kojem volimo komunicirati s vama. Doista čitamo svaku poruku na našim stranicama, tako da se ne bojte otići tamo s nama;)
Kliknite na našu facebook stranicu: https://www.facebook.com/Different.cz/ na „Sviđa mi se“, a zatim na „+ WATCH“;) Facebook vam u suprotnom ne prikazuje sve naše postove. Tada vam ništa neće nedostajati i uvijek ćete biti na slici;)

To radimo na svim ostalim društvenim mrežama. Glavni su:

Instagram - https://www.instagram.com/Different.cz/

Google+ - https://plus.google.com/+DifferentfashionCz

Facebook DifferentFashion.cz Facebook DifferentFashion.cz

Nove marke

Opet smo letjeli svijetom tražeći još novih marki. Od siječnja se može veseliti jedna prekrasna nova marka dodataka za stan. I sigurni smo da će vam se svidjeti. I nastavit ćemo gledati, naše putovanje je daleko od kraja;)

Happy Socks - jedan je od novih brendova na lokaciji Different.cz Happy Socks - jedan je od novih brendova na lokaciji Different.cz

Modni časopis

Prilagodili smo i proširili urednički tim, a Različiti magazin raste i raste ...

Modni magazin - drugačije Modni magazin - drugačije

Načini plaćanja

Ponovno smo uklonili pogreške s pogreškama i na kraju je vaša stopa pogreške dosegla mali postotak posto pomoću naših načina plaćanja. Možeš ti to! ;) A ako nešto uspijete, nazovimo vas i uvijek ga zajedno uskladimo. Ali ako ikada budete imali problema, nazovite našu HOTLINE: 773 002 808;)

Načini plaćanja na Different.cz Načini plaćanja na Different.cz

Različiti TV

www.DifferentTV.cz - na ovoj domeni možete pronaći sve videozapise zajedno. Međutim, i dalje se možete pretplatiti na nas putem YouTube kanala: https://www.youtube.com/differentfashioncz ;) Neki videozapisi imaju preko 8000 pregleda, pa možemo vidjeti da je Različiti TV postao dio vašeg modnog svijeta;) HVALA!

Različita TV - moderna internetska televizija Različita TV - moderna internetska televizija

Enciklopedija modnih marki - ModniZnacky.cz

Pokrenuli smo projekt na koji smo ponosni. Najveća češka enciklopedija modnih marki. Pročitajte o povijesti i nevjerojatnim pričama svjetskih modnih ikona. Uživamo u tome. Tako da vjerujemo da ćete biti i vi;)

Enciklopedija modnih marki Enciklopedija modnih marki

Naravno, naš se tim malo proširio i napravili smo još nekoliko projekata, ali pokazat ćemo sljedeći put :)

Ali još uvijek postoji jedna stvar koja se nikad neće promijeniti. Mi smo jedan sjajan tim ljudi s velikim nagonom koji vole modu i ono što se događa oko nje. Mi smo tim koji se udružuje i nadamo se da je to upravo ono što naši kupci cijene. Također u 2015. godini dovest ćemo zanimljive svjetske marke u Češku, komunicirati s našim kupcima i sve to učiniti malo RAZLIČNO;)

Kada nešto radite sa srcem, put može biti odredište.
HVALA što ste krenuli tim putem s nama u 2014. godini.

... i lijep Božić i drugačija 2015. godina! )
Cijeli tim www.different.cz

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija