Extra popust 10 % s kodom EXTRA10 na sve!Završava za 19 sati 3 minuta
+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

KeepCup - Praktične šalice sa stilom

  19. 01. 2016      Different TV CZ / SK

% videozapisa, GcKJERVsX1k)%

Jutro je, tražite pravu pozitivnu energiju u sebi i počet ćete raditi na ostalim dnevnim zadacima. Što vam može pomoći na putu do posla? Što će vam uljepšati dan? Kako pokrenuti svoje tijelo? Uostalom, vaša omiljena kava ili čaj . I nema ništa lakše od odabira elegantne šalice koja svako jutro izaziva osmijeh na vašem licu.

Govorimo o šalici koja se zove KeepCup . Još jedan dio našeg različitog televizora posvećen je ovoj šalici i moramo od početka reći da smo zaista sretni zbog ove marke. Znamo da uživamo u bojama i stilu ovih krigli, ali volimo i ideju spašavanja svijeta . Uz KeepCup opraštamo se i od plastičnih ili papirnatih šalica "Kava za ići". Posjetite svoj omiljeni kafić na putu za posao i dajte im svoj stilski KeepCup umjesto njihove krigle. :) Ne samo da ćete biti u učionici , već ćete i svojim malim korakom podržavati svijet . I to se isplati!

U epizodi ćete pronaći osnovne informacije o šolji KeepCup , koja vas jednostavno prisiljava da volite šalicu prije nego što stigne u vaš dom. Zahvaljujući vrhunski dizajniranoj kapi vrlo je praktična , a elegantna traka od gume oko tijela šalice zaštitit će vas od izgaranja od vrućeg pića.

Nudimo velike, srednje, male veličine šalice , te u nekim ograničenim izdanjima Extra Small, za one od vas koji uživate u maloj, jakoj kavi. :)

Znamo da vas zanima ideja modernog ispijanja kave na putu do posla i očuvanja okoliša kao i nas. :) Tako da i mi vjerujemo da ćete odabrati svoj sjajni KeepCup. Pogledajte našu novu epizodu Different TV prvo , zavesti se, a zatim samo odabrati.

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija