+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Keepcup - šalica koja svijetli dan

  07. 12. 2015      Iz svijeta mode

U današnje moderno vrijeme nećemo stizati ni ujutro na posao bez mirisa na svježu kavu . A ako ste ionako ovisni, vrlo dobro znate da kava ili čaj najviše vole vašu omiljenu šalicu . I zato imamo sjajne vijesti za vas. Donosimo nove krigle koje će vašu svakodnevicu učiniti ugodnijom. Keepcup nije samo obična šalica ...

Plastična (polipropilenska posuda bez BPA) sa silikonskim priborom stvorena je uglavnom radi zaštite prirode. Proizvođači krigle su 1998. godine rekli da postoji dovoljno plastičnih i papirnih čašica za odlaganje. Kasnije su ove maštovite i šarene šalice postale veći fenomen nego što su ikada očekivali.

Ove netoksične i ekološki pećnice proizvode se u nekoliko varijacija boja koje ne biste ni mogli zamisliti, ali s nekim posebnim šarmom, takve pastelne boje zajedno se uklapaju u vas da bi bili sretni svaki dan. Možete birati između četiri veličine - ekstra male, male, srednje i velike, tako da možete napraviti malu, crnu kavu i slatku i veliku latte u svoju omiljenu šalicu.

Popularnost ovih krigli, ali ne samo zbog njihovog materijala i boja, njihovu je praktičnost također vrijedna spomena. U Keepcup-u vrući napitak traje tridesetak minuta duže nego u uobičajenoj šalici, a silikonsko zatvaranje može garantirati da se kriglica ne ispuši. Šalica se uklapa u većinu aparatima za kavu i može se staviti u mikrovalnu ili perilicu posuđa.

Na raznim društvenim mrežama možete vidjeti da je Keepcup postao glavna pojava u nekoliko zemalja širom svijeta. Ljudi fotografiraju svoje čuvare (posebno pogled odozdo na zatvarače) fotografirajući se na putu do posla, na radnom stolu između papira i šetnje, pokazujući da čak i „mala plastična stvar“ može dan učiniti ugodnijim.

I još uvijek oklijevate? Sretite se i nabavite onu koja vam odgovara. Obećavamo da ćemo biti s vama svako jutro i donijet ćemo vam najbolje što možete - svoju jutarnju kavu. Osim toga, napokon možete izaći iz gomile i pojesti svoju jedinstvenu i veselu šalicu u kojoj će svi uživati. Budite malo drugačiji. )

Izvori fotografija: Pinterest.com

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija