+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Klizne papuče Calvin Klein

  12. 06. 2019      Iz svijeta mode

Čak i udobna moda može biti u trendu! Ljeti svi želimo cipele koje odgovaraju bilo gdje, mazimo stopala na svakom koraku i nosimo ih najviše dvije sekunde. Evo ih! Slide papuče svjetske ikone Calvin Klein!

Klizne papuče Calvin Klein

Može se činiti da su ovi modeli pogodni samo za bazene ili kao papuče (ranije su to zapravo bili), ali treba ih zavesti. Klizajuće papuče održavaju se u prvim redovima gornjih ljetnih cipela nekoliko sezona. Nose ih i vole žene i muškarci širom svijeta.

U Calvin Klein pronaći ćete i unisex dizajne , tako da možete kladiti na "uparen" način i posegnuti za istim onima sa vašom dragocjenom polovicom kako ne biste prepirali ili se prepirali o njima kod kuće kad vidite kako sjajni izgledaju, lako se održavaju i koliko su neodoljivo udobni i lagani.

Papuče možete odabrati svu plastiku ili u kombinaciji s neoprenskim naramenicama preko nogu. Svaki je par različit, ali svi su jedinstveni. Samo odaberite svoje favorite i idite na vodu, izlet, odmor na plaži ili u grad. Vjerujte da ćete ih rotirati samo sporadično, a sve što bi vas trebalo gnjaviti je upravo savršena pedikura :-)

Calvin Klein papuče

Calvin Klein

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija