+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

klompe

  12. 07. 2019      Iz svijeta mode

Proljeće i ljeto savršeno su vrijeme za papuče. Mi volimo papuče jer ih je lako obući, a još lakše skinuti. Dakle, neki ljudi možda ne znaju što se podrazumijeva pod ovim pojmom. Objasnimo to. Druga regija, drugi moral, i iako svi živimo u jednoj zemlji, možda se ne razumijemo uvijek. A budući da smo modni prodavač, željeli smo pauzirati.

začepljuje Crocs

Papuče su većina cipela koje se kliziju. Logično. Mi na Differenti ih nazivamo papučama. Pa, kakve se klompe izvode ove godine. Tako da definitivno klizite papuče , bez njih ne biste trebali postojati ljeti. Jer ne samo da su "unutra", već su uglavnom udobni i uklapaju se u sve. Na traper hlače, ali i na žensku haljinu.

Tada papuče mogu uključivati čak i medicinske papuče, a među kojima bismo definitivno bili i papuče Crocs , koje su izrađene od posebnog i ultra lakog materijala Croslite , imaju ortopedski oblikovan unutarnji uložak, koji također ima točke masaže. Nesumnjivo, klasični perforirani Crocsky koji je prije nekoliko godina obišao svijet i koji još uvijek voli i mrzi čitavo društvo, može se smatrati tipičnim klombama.

Pored toga, ne zakoračite s papučama / papučama Calvin Klein ili Tommy Hilfiger . Možete birati između različitih boja i dizajna. Možete čak i uskladiti sa voljenom osobom.

Calvin Klein

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija