+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Modni savjeti

Koje se boje mogu međusobno kombinirati, a koje nikako?

  08. 02. 2018      Kako se obući

Pozdrav,

Imam malo problema s kombinacijom boja. Volim nositi i crnu i smeđu u bazi, koje boje mogu kombinirati s njima i koje nisu prikladne? Mogu li ih kombinirati zajedno?


Iva Knechtová

Odgovor

Milá Ivo,

kombinacija crne i smeđe boje se ne preporučuje za tamno smeđu i crnu boju. Ako odaberete svjetliju nijansu, poput lješnjaka, karamele ili rđe, preporučujemo je ovdje. Međutim, ako želite savjetovati univerzalnu boju i smeđoj i crnoj, možete odabrati plavu . Na primjer, ako nosite smeđe i crne cipele s smeđim i crnim torbama, tamnoplavi kaput sigurno ništa neće pokvariti. Obje će boje također izgledati dobro u prahu, bijela, bež, kerozin, kaki i sve takve "neutralne" nijanse.

Boje koje zapravo ne stoje zajedno su: ljubičasta sa zelenom, tamno smeđa s crnom . Možemo tako pogoditi. Ne bojte se kombinirati, na primjer, narančasto s ružičastim , to uopće ne izgleda loše. U posljednje vrijeme takozvane jednobojne odjeće. To znači, na primjer, kombinacija vinskog vrha s vinskim dnom itd. Ako se ne bojite boja, posegnite za markom Desigual koja ima sjajan talent boja i sve kombinacije boja na svakom komadu uvijek izgledaju sjajno.

Desigual

Ugodan dan za www.different.cz Nikol.

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija