+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Kokice - limitirana obrnuta kolekcija

  13. 03. 2019      Iz svijeta mode

Kolekcija u koju Converse dizajneri doslovno stavljaju svoje srce! Možete ga pronaći na svakom modelu ove "limitovke". Stoga se nadamo da će i ikonične tenisice u inovativnom dizajnu dobiti i vaše.

Chuck 70 Love Graphic

Silueta ovih modela smatrana je najboljom od najboljih tenisica ikada do 1970. godine. Converse je spojio duh tog vremena s neobičnošću kako bi stvorio Chuck 70 koji će voljeti svaka žena.

Cipele od meke kože s višim gumenim potplatom, ukrašene srcima i slovima koji jasno govore iza kolekcije kojoj pripadaju , imaju elegantan ženski dizajn. Možete ih nositi u niskom crnom završetku, koji uključuje bijele, ali i natpise čipkane, ili u trendi vinskoj nijansi.

Oni sigurno nemaju hrabrosti i ne biste trebali! Stavite ih u cipelu i hrabro ih kombinirajte s onim što vam govori vaše srce.

Converse Chuck

Converse Chuck 60 Love Grafika

CTAS Denim Love

Svjetski poznati Chuck Taylor All Star za nas je prisutan od 1971. To lako prepoznajete - logotip gležnja, uložak s uzorkom, gumeni vrh, fleksibilan gornji dio. Novo je dizajn trapera s srcem na boku i jezikom cipela. Vjerujte da će razigranost i lako kombiniranje ovih tenisica postati vaša stvar srca već nakon prvog pokušaja!

Traper Converse Love

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija