+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Kolovoz - vrijeme vjenčanja

  28. 08. 2017      Iz svijeta mode

Jeste li primijetili da je većina vjenčanja u kolovozu svake godine? Zašto? Jer je to 8. mjesec, a čarobna sedam smatra se nevažnom? Ili zato što je kolovoz mjesec znaka kralja životinja, koji simbolizira snagu i zaštitnika njegova čopora? Da je kolovozno vrijeme obično idealno svaki vikend? Ili jednostavno zato što želi?

Bez obzira na to, nije važno, jer August se uspješno završava, a ako niste bili na jednom vjenčanju, pozivamo vas odmah na nju, konkretno u backstage. Pogledajmo se što se nosilo na kolovoznim vjenčanjima ove godine.

Nedavno su svatovi nosili odjeću tematski obojene. Što znači da se bave par i svatovi izabrati boju vystylují ,, „po nagradu. Ali to nije pravilo. Imamo dojavu za vas na svoje vjenčanje 'u jeftin, šarene stilu, u obliku pristojan, krajkovaných haljina Desigual sa šarenim tonovima. Haljina dodali smo sjajne Melissa cipele s klinom , originalnu Calvin Klein spojku i bezvremenski nakit Ops!

Još jedan savjet za vjenčanicu je ova svježa kombinacija u nijansama boja. Haljina dizajnerska u kombinaciji s Melissa balerinkama i Desigual nakitom u svestranim bojama koje se savršeno podudaraju.

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija