+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Kruh i maslac - Berlinski sajam

  16. 08. 2013      Iz svijeta mode

Bread & Butter je tradicionalni sajam mode, dostupan samo modnim trgovcima i novinarima. Dva puta godišnje domaćin je zračne luke Tempelhof u Berlinu. Za nekoliko dana, ogromna zračna dvorana pretvorit će se u izložbeni prostor najtraženijih modnih marki iz cijelog svijeta.

Kruh i maslac 2013 Kruh i maslac 2013

Ovogodišnji ljetni sajam održan je početkom srpnja i naravno da smo bili tamo! Pojedinačni aerodromski hangara nude nekoliko modnih pozornica, od urbanog stila, kolekcija trapera, do najluksuznijih i najmodernijih modnih marki poput Freda Perryja, cipela Tricker i još mnogo toga. Urbana baza, glavna modna pozornica, predstavljala je kolekciju za proljeće / ljeto 2014. najpopularnijih brandova, uključujući Desigual , Calvin Klein , Fornarina , Pepe Jeans, Scotch & Soda i mnoge druge.

Dizajnerska marka Bread & Butter 2013 Dizajnerska marka Bread & Butter 2013

Scotch & Soda imali su vjerojatno najveći i najluksuzniji štand na sajmu Scotch & Soda imali su vjerojatno najveći i najluksuzniji štand na sajmu

U dijelu obuće najviše smo se fokusirali na plastične cipele Mel by Melissa i Crocs , koje su očito dominirale u cijelom dijelu cipela. Nova kolekcija za proljeće / ljeto 2014. bili smo apsolutno oduševljeni i već se imate čemu veseliti :-)

Crocs postolje za čizme bilo je nepogrešivo Crocs postolje za čizme bilo je nepogrešivo

Cijeli modni događaj popraćen je programom koji svaki trgovac ili novinar pozdravlja - Bread & Butter im nudi niz modnih revija, izvanredne plesne predstave. Za poslovne sastanke idealan je chillout bazen s koktelom u ruci.

Na aerodromu su organizatori stvorili plažu Na aerodromu su organizatori stvorili plažu

i zapravo park ... :) i zapravo park ... :)

Kruh i maslac nisu samo u modi. To je uglavnom jedan veliki poslovni sastanak poslovnih ljudi o životnim trendovima, nadahnuće, susret lijepih i često uspješnih ljudi.

I nemamo drugog izbora nego željno predvidjeti nastavak modne serije na berlinskom sajmu kruha i maslaca koji će se održati u siječnju 2014. Opet ćemo vam donijeti nekoliko fotografija i informacija o tome što smo uspjeli dogovoriti i dogovoriti za vas.

I još nekoliko fotografija ...

Pogled sa krova vanjske zone Bread & Butter Pogled sa krova vanjske zone Bread & Butter

Domaćice svih vrsta i boja :) Domaćice svih vrsta i boja :)

Ovdje je izložio i božanski Karl Lagerfeld Ovdje je izložio i božanski Karl Lagerfeld

Bilo je puno gospodarstvenika i uspjeli smo pregovarati puno vijesti za vas;) Bilo je puno gospodarstvenika i uspjeli smo pregovarati puno vijesti za vas;)

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija