Extra popust 10 % s kodom EXTRA10 na sve!Završava za 19 sati 37 minuta
+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Kućni dodaci Dizajn - kuhinja kolekcija za uživanje u kuhanju

  23. 03. 2014      Iz svijeta mode

Većina nas provodi više vremena na ploči za kuhanje, barem bismo to vrijeme mogli učiniti ugodnijim. Desigual je kreirao kuhinjske setove koji su originalni i osvjetljavaju svaku kuhinju. Ovi nevjerojatni kućni pribor napravljeni su u kombinaciji pregača, potpornjaka i prostirki.

kuhinjska pregača Dizajn patch www.differentfashion.cz kuhinjska pregača Dizajn patch www.differentfashion.cz

Pregača od pregača - najvažnije pri kuhanju očito je pregača. Ova šarena dizajnerska pregača s geometrijskim motivima ima kravatu na poleđini, a duljinu možete prilagoditi zahvaljujući kopči za vrat. To je 100% pamuk i možete biti sigurni da ćete s ovom pregačom samo zasjati u kuhinji.

kuhinjske rukavice Desigual Mitt Patch www.differentfashion.cz kuhinjske rukavice Desigual Mitt Patch www.differentfashion.cz

Patch rukavica - Ova inačica u boji s istim motivom uključuje i praktičnu rukavicu ili rukavicu, koja se proizvodi s motivom samo s desne strane, s lijeve je strane ljubičasta bez motiva. Rukavica je dvostrana i izrađena je od 100% pamuka. Kuhanje će biti zabavno s ovom rukavicom :)

Dizajnerska prostirka za kuhinju Floralia www.differentfashion.cz Dizajnerska prostirka za kuhinju Floralia www.differentfashion.cz

Floralia prostirka - još jedan komad kuhinje je šareni prostirka s motivom Floralia. Veličina jastuka je 20x20cm i to je 100% pamuk.

kuhinjske rukavice Desigual Mitt Floralia www.differentfashion.cz kuhinjske rukavice Desigual Mitt Floralia www.differentfashion.cz

Rukavica Floralia - rukavici s istim motivom nedostaje rukavica koja se nalazi s druge strane ružičaste boje i ima praktičnu petlju.

Dizajnerske prostirke za kuhinju www.differentfashion.cz Dizajnerske prostirke za kuhinju www.differentfashion.cz

Kuhinjski stol možete osvijetliti drugim mat dizajnerskim bojama okruglog oblika, koje također imaju petlju za pričvršćivanje ili u kvadratnom obliku s različitim motivima i kombinacijom svih boja. Dodatna oprema apartmanu Desigual zasvijetlit će vaš dom;)

Samo birajte prema vašem ukusu;)

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija