+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Kućni dodaci koji će oživjeti vaš dom!

  12. 05. 2016      Iz svijeta mode

Osjećate li ikad da niste potpuno kod kuće, da ste pozvali kućnog arhitekta, ali vaš interijer nije ni zategnut? Ili ste se sjetili kućanstva, ali još uvijek nešto nedostaje? Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da precizno prilagodite svoje gnijezdo. Španjolska marka Desigual ponosna je na svoj životni dio i potrebno je reći da su dodaci kolekcija ljepša i pametnija iz kolekcije. Možete opremiti cijeli životni prostor, od hodnika, kupaonice, kuhinje, dječje i dnevne sobe do spavaće sobe. Ništa manje poznati brend Melli Mello jednako će osvijetliti i vaše kućanstvo. Jeste li znatiželjni? Pa dođite i pogledajte ...

Ulaz i hodnik

Sigurno znate da je ulazak u vaš dom stvar. Kad dođete kući umorni, poželite vam toplu dobrodošlicu i to je ono što Melli Mello dodaci nude prekrasne prozore i tepihe.

kupaonica

Važan dio našeg doma bez sumnje je kupaonica u kojoj provodimo puno vremena i zato je treba opremiti tako da se u njoj osjećamo ugodno. Ako je opremljen u jednostavnim i svestranim bojama, svakako se ne treba bojati eksperimentiranja. Desigual nudi širok spektar boja i dizajna, uključujući ručnike, ručnike za kupanje, krpe , kozmetičke torbe ili ogrtače .

kuhinja

Svaka dobra domaćica bit će oduševljena savršenim stolom za postavljanje stola, tako da se više ne morate brinuti zbog toga, jer Melli Mello nudi veliki izbor stolnjaka, salvete ili posteljice.

spavaća soba

Svaki dan započinje i završava u spavaćoj sobi, tako da mislimo da treba voditi računa o njegovoj opremi koja odgovara kvaliteti, harmoniji boja i udobnosti. Što mislite o tim komadima jastuka i posteljine ? Možemo ih držati na oku.

Pa što kažeš? Sviđa li vam se vizija živopisnog doma ? Zato se inspirirajte našim člankom i usrećite se ...;)

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija