+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Kupite poklone sada i nabavite poklon od nas! Dermacol metalik ruž za usnu kupnju.

  04. 11. 2019      Iz svijeta mode

Evo ga. Vrijeme darova.

Božić se približava istom brzinom kad omiljeni slatkiši nestanu s tanjura, pa je vrijeme da se počnete pitati u čemu ćete uživati ispod stabla. Ali olakšat ćemo vam i to rado. Dat ćemo vam sjajne ideje o darovima za vaše mame, muževe, bake i prijatelje, tako da vi, Djed Mraz, ne dolazite, imamo dar za vas. Namijenjen je samo nježnom dijelu našeg stanovništva, ali možda nema veze, hoće

Budući da vas volimo maziti, odlučili smo vam pokloniti luksuzni ruž za usne Yves Rocher kao poklon za svaku kupnju iznad 1000 CZK . Ne samo da ćemo se pobrinuti za vaš izgled, već vjerujemo i da ćemo milovati vašu dušu. Jer kad se jednom izvana osjećate sjajno, iznutra ćete se osjećati dobro i to je ono što želimo.

Yves Rocher ruž za usne vrijedi 450 CZK , tako da definitivno nije loše kvalitete. Osim toga, nudimo raznoliku paletu boja kako bismo spriječili da imate iste usne. Samo bismo voljeli da vam se osmjehne na licu kad otvorite paket stvari ili dodataka i natjerate vas da svojim usnama poljubite svoje najmilije.

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija