+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Kupnja božićnih poklona putem Interneta. Kako to učiniti?

  04. 12. 2013      Iz svijeta mode

Znate - Božić je iza ugla i nema vremena za kupnju darova. Jeste li navikli kupovati poklone od kuće za šalicu vruće kave ili čaja? Uostalom, tko bi se volio ispreplesti između polica u debelim slojevima odjeće i s rukom punom vreća. Uostalom, najbolji je način kupnje dodataka putem interneta, gdje imamo bogat izbor. Ali ima i svojih zamki. Evo nekoliko savjeta i savjeta na što treba paziti i kako nabaviti najbolje poklone na mreži.

kako-to-buy-line Izvor: google.com

cipele

Svaka marka cipela ima odstupanje u veličini, tako da može biti tvrd orah da odaberete par koji vam odgovara. Ako kupujemo cipele putem interneta, dobro je izmjeriti stopalo, tako da možete izbjeći bilo kakav povratak. Uvijek mjerite obje noge, duljina može varirati. Ako je razlika značajna, odaberite veću veličinu. Svaka dobra e-trgovina nudi grafikon veličine , koji također uključuje duljinu stopala / uložaka u milimetrima.

CROCS Konjički CROCS Konjički crni

cipele dizajnerske Cipele dizajnerske

Torbica nezamjenjiva djevojka

Ako želite kupiti skupi luksuzni predmet, prijeđite na marku s brendom umjesto da kupujete na mreži. Tko bi također želio baciti dva krivotvorena plaćanja? Jedine iznimke su službene e-trgovine marki ili uspostavljeni brendirani portal. Također je važno pročitati dimenzije na etiketi proizvoda, jer se u protivnom može dogoditi da u vaš dom stigne pismo, koje ne može stati u mobitel i tipke. Osobito ako tražite kabel koji može stati na laptop, obratite pažnju na dimenzije i naručite veće, jer su dimenzije obično vanjske, a unutarnje se malo razlikuju. Drugi važan podatak jesu informacije o materijalima ili kako se izravno brinuti o njima.

torbica Michael Kors, izvor: google.com torbica Michael Kors, izvor: google.com

kabelka desigual torbica dizajnerska kuglana franela

Praktični savjeti za poklone u posebnim kategorijama koji će vam pomoći nadahnuti zasigurno će vam olakšati posao. To nudi e-trgovina Different.cz gdje možete biti sigurni da će vaš poklon biti zajamčeno originalan i da se ne morate brinuti o odgovarajućoj veličini, jer su odabrani komadi u kategoriji Gift TIP univerzalni.

Izvor: google.com Izvor: google.com

Također preporučujemo da pročitate informacije o otpremi, otpremi, dostavi i povratu. Prednost su naravno internetske trgovine, gdje jamče misiju na dan kada je naručite.

A što je s Different.cz:

- poštarina preko 1000CZK je BESPLATNA

- pošiljke šaljemo isti radni dan (ako naručite do 12:00). Sutradan su s vama (u Slovačkoj jedan dan duže)

- Božićne poklone moguće je zamijeniti do 10. siječnja. Svu robu možete normalno vratiti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. Unesite broj računa ili sve što želite zamijeniti. Molimo ostavite oznaku cijene na robi;)

- Ako postoji bilo kakav problem za vrijeme vaše narudžbe, putovanja ili dostave, slobodno nas kontaktirajte. Učinit ćemo sve za vaše potpuno zadovoljstvo!

- provjerite odjeljak POKLONNIH SAVJETA . Možda će tamo nešto poći po zlu;)

- službeni smo prodavači svih marki koje nudimo. Imate 100% sigurnost originalnosti svih komada i kvalitetne usluge.

ŽELIMO VAM LIJEPO BOŽJE! BUDITE RAZLIČITE ...

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija