+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Kupnja kupaćih kostima u posljednjoj minuti

  13. 08. 2019      Iz svijeta mode

Idete na last minute odmor? Tada kupnja kupaćeg kostima bit će malo Last minute! Bez brige, imamo ih na zalihi, tako da ih možete spakirati na vrijeme.

kupaći kostim Dizajn

Dizajnerski kupaći kostimi Calvin Klein ili Tommy Hilfiger različiti su, ali imaju jedno zajedničko. Izvrsni krojevi, ikonski logotipi i neodoljiv dizajn koji će vam se svidjeti i oni koji ih vide.

kupaći kostim Calvin Klein

Gornje dijelove možete odabrati bez pričvršćivanja, na vezicama ili kopčom, a donje u klasičnom kroju s hlačama, tu i tamo s vezicama ili efektnim rezovima.

Uočljivi su i maštoviti modeli, kao što su mrežasti ili jednodijelni kupaći kostimi , koji su već nekoliko ljetnih sezona Top, pa ako se njih ne bojite i spremni ste se vjenčati na nekim dijelovima tijela, uđite u njih! Izgleda ljepše nego što se možda čini.

jednodijelni kupaći kostim Dizajn

Je li tvoja draga polovica zaboravila da se i on mora okupati u nečemu, a ti nećeš spakirati stari neuredni kupaći kostim? Nabavite mu kupaći kostim Calvin Klein ili Tommy Hilfiger , udobnog dizajna ne samo za kupanje i sunčanje, već i zagrljaj na plaži - vjerujte da će ih zamijeniti kratke hlače i neće ih htjeti skinuti cijelo ljeto.

muški kupaći kostimi

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija