+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Legenda koja se zove Calvin Klein

  16. 11. 2015      Iz svijeta mode

Donje rublje Calvin Klein obišlo je svijet gotovo 50 godina. Uskoro će proslaviti jubilej i odlučili smo da ova marka ne smije nedostajati u našem eshopu. A kako se Božić bliži, dat ćemo vam prvi savjet za luksuzni poklon ...

Calvin Klein predstavlja nekoliko proizvoda - od odjeće do dodataka, cipela ili ženskog i muškog donjeg rublja . Ušla je u povijest modnih marki 1968., kad je to postalo legalno ..... za cijeli svijet! I zato što se kaže da tko nema barem jednu gaćicu ili bokserice ove marke, nije pravi muškarac ili žena. Da, malo je pretjerivanje, ali ipak smo odlučili uključiti ovu marku za vas gospodo i dame u naš široki portfelj. Marku Calvin Klein nedavno možete kupiti na našem prodajnom mjestu www.different.cz .

Donje rublje Calvin Klein izrađeno je od vrhunskog materijala. Meka je, tanka, ugodna na dodir i nevjerojatno udobna. Dominantni element je popularna guma s logotipom marke, koja se taktički "strši" u hlače ili traperice. Calvin Klein je stil koji možda nikada ne izlazi iz mode, pa se prepustite nadahnuću i klizajte u našoj trgovini u marki CK ;)

Donje veslo Calvina Kleina. Izvor: Different.cz

Donje veslo Calvina Kleina. Izvor: Different.cz

Donje veslo Calvina Kleina. Izvor: Different.cz

Posteljinu je volio Calvin Klein, svidjet će vam se i vi;)

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija