+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

LJETNE OBUĆE KOJE SU STILE

  07. 05. 2020      Different TV CZ / SK

% videozapisa (s, pQAQNf-fl0s)%

Različiti smo i zato je potrebno sagledati pojedine stvari iz drugog kuta. U današnjem dijelu Druge televizije fokusirali smo se uglavnom na detalje. Za detalj neodoljivih tenisica proljeće / ljeto. A znate li zašto? Jer krajnje je vrijeme da se manje zabavimo i pripremimo za tople i sunčane dane koji će nas čekati u narednim danima i tjednima.

Vruće vijesti u koje ćete se sigurno zaljubiti su tenisice tenisice Skech ers . Udobne su , moderne i što je najvažnije visoke kvalitete . Marka Skechers osnovana je oko 1992. godine u Americi, točnije u Kaliforniji. Od tada svijet nastavlja zadivljavati i svakim korakom postaje sve popularniji. Pa, recite mi sami?

Tommy Hilfiger tenisice ? Nema problema . Ove neobične dizajnerske tenisice očarat će sve koji prolaze. Ovo su prave Različite cipele koje se ne boje izaći iz linije i pokazuju da drugi izgled također može uroditi plodom.

Ni GUESS marka nije oklijevala, a dizajneri su se zaista brinuli o novoj kolekciji. Svaki komad svakog para tenisica je detaljno osmišljen. Bilo da se radi o čipkama, uzdignutoj platformi ili kombinacijama boja, moramo skinuti kape i diviti se tim komadima.

Još jedna marka ..... I ili ne :) Dopustite da se iznenadite kakve smo druge tenisice pripremili za vas . Sjednite udobno jer će to biti vožnja!

▶ ︎ ŽENSKE TRGOVINE ŽENAMA

Objavio: Martin Špeta

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija