+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

LJUBAV ANEKKE

  16. 05. 2019      Different TV CZ / SK

% videozapisa, 2-_LNrlNo5k)%

ANEKKE

Ovdje u Differentuu, samo volimo Anekke . Skladište je ukrašeno prekrasnim komadima, koje u današnji rad DifferentTV jednostavno predstavljamo. Inače nije moguće. Izvanredni komadi vas očekuju u novoj kolekciji proljeće / ljeto 2019!

Anekke se ove sezone fokusira prvenstveno na Jane i Indiju. Stoga ćemo ih danas detaljno analizirati i reći kako se međusobno razlikuju. Ako ste spremni, recite naglas - VOLIM ANEKKE !

Simča s Nikolom pokazat će vam sve u ovoj DifferentTV epizodi . Ali da vas malo duže čeka, pročitajmo zajedno ulomak iz kratke priče o djevojčici Jane i lijepoj. duhovna zemlja po imenu Indija.

Jane

"Nekad je djevojčica voljela čitati. To sam bila ja, Jane. Za mnoge ljude čitanje knjiga je mnogo više od hobija. To je način za bijeg od stvarnosti, život drugim životima, sanjanje bez zatvaranja očiju. za mene je to mali čarobni čin u kojem mogu uživati bilo gdje u svijetu u bilo koje doba dana. "

Ove lijepe riječi točno opisuju kakva Anekke Jane želi biti. Pa, znate kako je poznajete?

Indija

"Svijet je stvoren da bude otkriven. Zato sam avanturistička duša koja želi otkriti nova mjesta i nastaviti se obogaćivati svim iskustvima koja me čekaju negdje. Nisam bila. Jer kad ste dio mjesta, nacija i njegove navike, možete biti puno ljudskiji, empatičniji i osjetljiviji.

Što je s Indijom? Znaš?

Uronite u svijet snova jer svatko od nas može sanjati u bilo kojoj dobi . Snovi i mašta također će vam prvi reći kako razlikovati Jane i Indiju.

NOVA ZBIRKA KABELA JANE I INDIJE


Objavio: Martin Špeta

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija