+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

LJUBAV DO MODE U RAZLIKOM DIZAJU

  13. 02. 2019      Different TV CZ / SK

% videozapisa, oguL2HsvTGs%

DIFFERENTA DIZAJN

Naša i vaša ljubav. Naš san se ostvario u obliku vlastitog branda. Naša mala diferencirana beba . Sve to i puno više modni je brend Differenta Design ❤️

U deset godina mode vidjeli smo prilično toga. Vidjeli smo zaista lijepe komade, ali i one manje uspješne. Deset godina biramo najbolje za vas i najljepše modne predmete koje svijet može ponuditi. Zato smo jednog dana odlučili stvoriti najbolje od nas. Oznaka koja će predstavljati Različite. Komadi koji će biti pravo od nas za vas.

Differenta Dizajn je zaista jedinstvena stvar i mislimo da će je svatko pronaći i vi. Marka se ne boji pamet i uglavnom originalnosti. Uvijek pokušava nešto impresionirati i iznenaditi. Na primjer, naše prve majice sadržavale su najbolje zujanje uistinu. Na primjer, moramo spomenuti poruku "Tata najavljuje zujanje" iz stvarno lijepe bajke. Ili "Ne Zagorka" - posebno je smiješno. I ne smijemo zaboraviti legendarnu poruku Standa Řezáč „Majn tacit try šušn“ , koja je kod vas zaista najpopularnija.

Kako je vrijeme prolazilo , mislili smo da krenemo na drugo putovanje i stvorimo još nekih modnih komada. Zbog toga je stvorena potpuno nova Differenta Design kolekcija, koja je uistinu jedinstvena. Sadrži kombinaciju različitih stilova koje vole sve dobne skupine. Imamo dame , džempere i majice za dame. Ali imamo i luksuzne komade za muškarce u obliku džempera.

Što je još? Milan i Simča će vam reći na našoj DifferentTV. Drago nam je što ste s nama.

RAZLIČITI DRASNI DIZAJN

Objavio: Martin Špeta

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija