+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Luksuzne torbe - torbe koje ispunjavaju najviše zahtjeve

  23. 10. 2017      Iz svijeta mode

RUČNICI ne primamo kao mito. Nitko ih ne baca u naše gnijezdo. Nitko ih ne obećava populistički. Usrećimo se. Jer mi smo poštene žene koje znaju da ponekad zaslužuju LJEPOTRIVU LUKSUZNU RUKU .

I tako imamo jednu dilemu : kupiti par BUTTER kockica ili novu Desigual torbu ? ;) Pa, vjerojatno bi nas trebalo smetati za koji ćemo se brand odlučiti, jer u našem dućanu ima jako puno marki. Uz to, većina je marki ove godine smislila apsolutno savršenu ideju i nudi multifunkcijske torbe.

Marka Doca nudi i originalne komade iz sunčane Grčke ! Luksuzni i poznatiji, opet Tommy Hilfiger ili Calvin Klein . Ovi komadi definitivno ne bi trebali nedostajati u vašoj "torbici".

Dizajnerske torbe

Desigual više nije samo izvanredna marka s divljim uzorcima. Marka ima luksuzni status, jer predstavlja komade pristojne, puno umjerenije i uglavnom ČISTO . Baš kao što zamišljate da kupujete jednu torbicu i zapravo imate tri torbice, nije li to san? Nije! Oni zaista postoje i skladištimo ih u različitim bojama, dizajnom i različitim motivima.  

višenamjenska torba Dizajn

Torbice Calvin Klein

Isto je i s torbama Calvin Klein , koje ne stoje iza ovog multifunkcionalnog trenda, a također su podložne trenutnim modnim trendovima, koji nesumnjivo dobivaju oznaku "besmrtne" .torbica Calvin Klein

Torbice Tommy Hilfiger

Čak i Tommy Hilfiger predstavlja multifunkcionalne torbe , poput onih s preklopom , ako želite jednobojni dizajn, prebacite preklop i imate jednobojnu torbu. Ako boja reverne s druge strane odgovara vašoj cipeli, okrenite rever i gotovi ste.

torbu Tommy Hilfiger

P sst! Uključit ćemo Desigual torbu kao POKLON za svaku torbicu do srijede u ponoć;) Ponuda vrijedi do 25.10.2017. Ili dok zalihe traju.

A ako želite nešto stvarno "drugačije!", Budite inspirirani ovim videom.

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija