+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Luksuzni kaputi - umjetnička djela u ormaru

  24. 10. 2014      Iz svijeta mode

Svaka modno zaljubljena žena proždre slike u modnim pistama poznatih dizajnera, izvještaji s Fashion Weeksa širom svijeta i najnovija kolekcija modnih kuća. No, priznajmo se - tko od nas zapravo nadahnjuje, čak i tražeći ove modne fade?

Dizajneri često stvaraju vrlo ekstravagantan dizajn, dajući neki smjer i nadahnjujući povoljnije modne marke. Dokaz mogu biti luksuzni kaputi s modnih pista. Na primjer, karirani luksuzni kaput Céline, s velikim ovratnikom i remenom. U ovoj kolekciji za jesen / zimu 2014, sličan dizajn pojavljuje se u kolekciji Desigual . Dizajneri su tako jasno istaknuli stil ove zime - kaput od flisa s masivnim ovratnikom, remenom i motivom velikih kockica.

Ekstravagantni kaput Céline s crnim i bijelim nepravilnih oblika i velikim ovratnikom. Izvor: google.com Ekstravagantni kaput Céline s crnim i bijelim nepravilnih oblika i velikim ovratnikom. Izvor: google.com

Karirani kaput Desigual. Model sličan, ali u nosivom obliku;) Karirani kaput Desigual. Model sličan, ali u nosivom obliku;)

Što je s motivima pop arta? Tko se usuđuje imati šareni plišani kaput s motivom lica iz stripa? Vjerojatno ništa od toga. Ne samo zbog vrlo visoke cijene koju možemo očekivati od luksuznog kaputa Prada , već i zbog neizmjerne ekstravagancije za koju češke ulice nisu spremne. Dizajneri modne kuće Prada, međutim, ovim su kaputom postavili novi smjer - povezujući pop art kulturu s modom. Inspirirajte se trendovima u pop-art haljinama u boji, koje imaju umjerenije nijanse i povoljniju cijenu od oko 2500 CZK;)

Šarena pop art haljina dizajnerska iz kolekcije jesen / zima 2014. Šarena pop art haljina dizajnerska iz kolekcije jesen / zima 2014.

Ekstravagantni plišasti kaput i lice. Izvor: google.com Ekstravagantni plišasti kaput i lice. Izvor: google.com

Stoga je naš savjet nadahnuti svjetskom modom, čak i ako je vaš proračun ograničen. Svjetski izgled nije samo novac, već stil, nadahnuće i sposobnost kombiniranja;)

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija