+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Luksuzni kristalni set Desigual

  01. 04. 2015      Iz svijeta mode

Dio nove ženske kolekcije Desigual proljeće / ljeto 2015 su također zanimljive setovi sastoje od gornjišta i razni dodaci. Ovi kompleti daju kompletnoj odjeći kompletan izgled i pažnju posvećuju detaljima. Jedan je kristalni set. Svidjet će vam se zbog svoje karakteristične boje. Stvari su ukrašene aplikacijama od čipke od ruže i fuksija suede čipke. Tekstil je kombinacija crne kože koja savršeno pristaje drugim bojama.

Set se sastoji od 2 torbe. Veća torba Desigual ima glavni džep s patentnim zatvaračem. Unutar 2 mala džepa za sitne predmete i 1 mali patent zatvarač. Na prednjoj i stražnjoj strani nalaze se i 2 mala džepa s patentnim zatvaračima. Torbu možete nositi u ruci ili na ramenu.

Dizajn torba Tokyo Amanecer Dizajn torba Tokyo Amanecer

Manja torba Desigual Crossbody ima isti džep s patentnim zatvaračem kao i prethodni, a unutra se nalaze mali džepovi. Na prednjoj strani je mali džep s patentnim zatvaračem. Na poleđini je veći džep bez zatvaranja. Torbica je dizajnirana za nošenje preko ramena zahvaljujući prilagodljivom remenu.

Dizajn torba Brooklyn Amanecer Dizajnerska torbica Crossbody Brooklyn Amanecer

Još jedan dodatak u istom kristalnom motivu je novčanik. Pričvršćivanje je obodni patentni zatvarač. Iznutra je novčanik podijeljen u nekoliko džepova. U sredini ima odjeljak za novčiće i pretince za kartice. Ima ih ukupno 12. Na poleđini novčanika nalazi se mali džep s patentnim zatvaračem.

Dizajn novčanika oko Amanecera Dizajn novčanika oko Amanecera

Najnoviji dodatak ovom setu je šal Desigual . Dimenzije su 110x195cm.

Desmanual šal Amanecer Desmanual šal Amanecer

Komplet kristala uključuje i odjeću. Imaju asimetričan rez i drapiranje na lijevoj strani što haljini dodaje eleganciju i njuh. Haljina ima kratki rukav i V-izrez. Materijal je ugodan i lijepo se uklapa u tijelo.

Dizajnerska haljina Mildred Dizajnerska haljina Mildred

Zato stavite svoj kristalni set na Different.cz i budite drugačiji s nama;)

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija