+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Majčin dan dolazi - odaberite najljepši dar

  10. 05. 2019      Iz svijeta mode

Oni su naša najbliža osoba, naša podrška i uzor. Voljena i voljena. Mame, majke, mame. Žene kojima je dan oko svake druge nedjelje u svibnju godine.

Ove godine Majčin dan pada na 12.5. 2019. pa nemojmo majkama davati osjećaj da su božice. Oduševit ćemo ih lijepom riječju, omiljenim cvijećem, povesti ih na sjajan ručak, a navečer možemo razgovarati s njima uz čašu dobrog vina. I iznad svega! Ne zaboravimo na dar! Mali ili veliki, svatko je uvijek jamstvo osmijeha na njegovom licu.

Poklon za Majčin dan

Budite inspirirani našim maminim savjetima za poklone , nećete požaliti. Uživajte, očarajte i zagrijte svoje srce.

Svako žensko srce raduje se novom "krpom". Bilo da se radi o majici, majici ili haljini, volimo se pokazati u njoj, pokazati se svojim prijateljima ili kolegama na poslu i volimo čuti kako nam to odgovara. Posegnuti za komadima modne marke Desigual i vijesti Moody i napraviti stilski mame zvijezdu.

majice i vrhovi

Šal . Dodatak koji nikad nikoga ne umara. Može se nositi tijekom cijele godine - zagrijava zimi i pareo kupaće kostime ljeti. Šarene, suptilne, uvijek ugodne i s mnogo načina da ih povežete. Zamotajte majke!

šalovi

Za zasljepljujuća mamina osjetila odaberite mirise Yankee Candle i Woodwicka . Svijeće, mirisni voskovi ili čak i mirisi za automobile zahvalan su dar svim ženama. Samo odaberite pravu aromu koju će primatelj voljeti. Možete birati između mirisa cvjetnih, začinskih ili voćnih, mekanih i jakih.

Yankee Candle

Također preporučujemo neodoljive torbe , atipični nakit OPS! Predmeti kao i praktični i romantični novčanici za katastrofe.

torbe

Pa znate kako ugoditi svojoj majci na Majčin dan?
Već smo odabrali :-)

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija