-20 % - GAP + UA s kodom 20EXTRA Završava za 17 sati 30 minuta
+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Majčin dan je ovdje. Koji poklon ćete poklini svojoj?

  07. 05. 2020      Iz svijeta mode

Dan kada odajemo počast našim voljenim i ljubavnim majkama ove godine pao je 10.5.

Majčin dan, koji je zahvala majkama i proslava majčinstva zato želimo da bude poseban za sve koji su uključeni. Krenimo i usrećimo sadašnje i buduće majke, priuštimo im lijep dan pun radosti i pažnje, a možda čak i mali poklon za kojim im kuca srce.

"Ako ste majka, više nikada niste sami u svojim mislima. Majka uvijek mora dvaput razmišljati - jednom za sebe i jednom za svoje dijete." 
Sophia Loren  

Svaka je majka drugačija, ali sve imaju nešto zajedničko. Ljubav prema svojoj djeci i radost lijepih modnih komada. Neke će zadovoljiti ugodan šal koji može nositi tijekom cijele godine, dok će drugi, primjerice odabrati udobnu haljinu u kojoj će moći napraviti predstavu na poslu i u šetnji.

Naš savjet je definitivno torba! Poklon koji nikada neće razočarati nijednu majku. Torbica je dodatak koji svaka žena treba i koristi, tako da sve što trebate učiniti je odabrati boju, omiljeni oblik i stil majke i imate savršen poklon. Možete birati između mnogih svjetskih brandova i širokog asortimana dizajna.

Ne usuđujete se sami odabrati poklon? Ne brinite ništa! Imamo idealan izbor za vas u obliku poklon bona. Možete ga naručiti u tiskanom obliku i rado ćemo vam ga dostaviti u poklon-omotnici na vašu adresu. No, budući da se mnogi od nas bave kupovinom poklona, kako kažu, u posljednjem trenutku, poklon bon možete kupiti i u elektroničkom obliku, tako da ćete ga na vrijeme imati kod kuće za majku.

den_matek

Ali najveći dar za nju ste vi, djeca.

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?