+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Međunarodni dan žena - Savjeti za poklone za žene

  06. 03. 2017      Iz svijeta mode

Svi dobro znaju da je 8. ožujak međunarodni dan žena, ali malo tko zna da bi taj dan žene trebale slaviti i darivati. Većina nas tvrdi da je IWD samo komunistički praznik, ali istina je da su na današnji dan 1908. godine žene dobile svoje pravo glasa. I tako se upravo dogodilo 8. ožujka Međunarodni dan "samskih" žena s pravom. A vi, gospodo, davno biste trebali zaboraviti karanfile i pružiti svojoj voljenoj supruzi, sestri, majci, baki ili prijatelju mnogo više. A mi vam dajemo nekoliko ideje za darove .

1) torbu

Odabir darova za žene često se može činiti teškim zadatkom, ali vjerujte da nije toliko napor. Jeste li ikad čuli da žena odgovara na vaše pitanje treba li joj torbu? Nikada, jer žena nikad nema dovoljno torbi. Prošli su dani kada su trebali prilagoditi torbe samo na cipele. Danas im je potrebna torbica za kaput, torbica za pojas, torbica za majicu ili džemper i tako bismo mogli nastaviti zauvijek. Dakle, ako stvarno želite da vaš dragi posegne za dame torbom ili torbom .

Torbica Doca

2) Nakit

Nijedna žena nikada nije uvrijedila komad nakita. Bilo blistavo ili plastično. Trenutni izbor je vrlo jednostavan, samo morate pogoditi boju i stil i pobijedili ste. Poklon u obliku nakita učinit će je sretnom, čak i ako vam apsolutno 100% nedostaje, jer žena uvijek kombinira nakit s nečim.

Narukvica Ops! objekti

3) Šal

Ono što definitivno ne pokvarite je šal ili šal, jer se šal može koristiti u više svrhe, a ako odaberete moderan i originalan Desigual šal , učinit ćete ženu izuzetno sretnom.

šal Dizajn

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija