+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Melina nova kolekcija mirisnih plastičnih cipela je ovdje!

  09. 05. 2015      Iz svijeta mode

Melissa - Mel, mlađa sestra plastičnih cipela , nastavila je stvarati novu ljetnu kolekciju za 2015. Mel cipele su ljubav za život. Zaljubite se u nas;)

Nova kolekcija cipela Mel proljeće / ljeto 2015 Nova kolekcija cipela Mel proljeće / ljeto 2015

Cipele Mel su nevjerojatne, prilagodljive, mirisne i sve ih ionako znate jer ih barem jedan posjeduje :) Dame, zanimate li koja su blaga skrivena u novoj kolekciji? Pogledajmo ih!

Prva novost su ove prekrasne elegantne balerinke s maštovitim lukom. Oni su sjajni, imaju dosadan profil i krase cipelu slovom M u srcu poput marke Mel. Dostupne su bež sa zlatnom vrpcom, crna s vrpcom svjetlucave boje, zelena s vrpcom tigra, biser s ružičastom vrpcom, crna s smeđom i crvena s tigrastom vrpcom.

Mel Pop VII Zeleno Mel Pop VII Zeleno

Za romantičnije prirode postoji isti tip s nabranim cvijetom. Dostupne su u kombinaciji crno-bež i ružičasto-bež boje.

Mel Pop VIII - ružičasta / bež Mel Pop VIII - ružičasta / bež

Ako volite srce, nosite ove praktične crne balerinke ili bež-crvene boje i budite drugačiji;)

Mel Pop VIII Bež / Ed Mel Pop VIII Bež / Ed

Inovativna vrsta balerinki su one s košuljama od čipke i dekoltiranom vrpcom na vrhu. Balerinke imaju sjajnu površinu i malo su do vrha. Možete odabrati kombinaciju svijetlo ružičaste s crnom, crvene s bež ili crne s bijelom.

Mel sanjajući II Mel sanjajući II

Volite li sve što blista? Kao maglije? : D U ovom slučaju jasno odaberite ove udobne perforirane balerinke sa zaobljenim vrhom i svjetlucavom površinom. Možete odabrati zlatnu ili crnu.

Mel Amora Gold Glitter Mel Amora Gold Glitter

Najnovije vijesti i moje najdraže su ove stringove Mely. Nizovi su valoviti i na nozi izgledaju božanstveno! Rađene su u ružičastoj boji ili u kombinacijama zlatno-bijele i crno-bijele.

Mel Sweetie crno / bijelo Mel Sweetie crno / bijelo

Osim balerinki nastale su u ovom tipu i papuče od Mel u ružičastoj i zelenoj boji.

Mel Jelly Blue Mel Jelly Blue

Još jedna zanimljiva vrsta u novoj kolekciji cipela Mel su ove luksuzne balerinke. Prst je perforiran, a čizme imaju remen oko gležnja. Možete birati između crno-bež, ružičasto-sive, plavo-crne ili samo čiste crne.

Mel Pitanga plava / crna Cipele Mel Pitanga plava / crna

Za ljeto trebali biste se opremiti s ovom vrstom Mel cipela s otvorenim prstima s cvjetovima na ploči. Oni su elegantni, elegantni i nadasve vrlo udobni. Odgovara gotovo svakoj odjeći i svidjet će vam se! Izbor su besmrtne, ali još uvijek u trendu kombinacije crno-bijela, prašno-crna, bež, a za podebljanije ne-ružičasta.

Neon Pink Pink Mel Mel Cipele se kreću neon ružičasto

A budući da ove sezone očito dominiraju lukovi, stvorili su istu vrstu balerinki Mel u Brazilu sa slatkim lukom u ovoj neviđenoj kombinaciji prozirnog i plavog u Brazilu.

Mel Move Bow Blue Mel Move Bow Blue

Sandale i Mel? Da, ovo je ujedno i nova kolekcija obogaćena ovim elegantnim sandalama s potpunom petom, otvorenim nožnim prstima i remenom do gležnja.

Mel Dance bež / crna Mel Dance bež / crna

Čak ni kategorija natikača neće biti loša. Jednostavno, s pticom na korak u bojama plavo-bijele, ružičasto-narančaste i sivo-ružičaste, ne smijete propustiti cipelu.

Mel Lilly Pilly Grey / Pink Mel Lilly Pilly Grey / Pink

Ostale japanke imaju na preklopu presavijeni luk. Ove romantične flip flops dostupne su samo u bež boji.

Cipele Mel Honey IV bež Cipele Mel Honey IV bež

I cijelu ćemo kolekciju zatvoriti ovim flip flopsom, koji su napravljeni za ljeto.

Mel Flower crno / bijelo Mel Flower crno / bijelo

Već smo predstavili novu kolekciju, sada je na vama red! Zato im osigurajte mjesto u cipelama i oni će vas toplo nagraditi! Naručite od Different.cz i budite drugačiji :)

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija