+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Melissa - Kolekcija proljeće / ljeto 2016

  14. 04. 2016      Different TV CZ / SK

% videozapisa (s, lCWbWNQJhws)%

Proljeće definitivno dolazi s novom epizodom Different TV. Kada raspakiramo novu kolekciju cipela Melissa i pomirišemo cijelu trgovinu, potpuno je jasno da proljeće nema šanse za bijeg :) Pođite s nama da vidimo najbolje modele koje ova kolekcija nudi.

Obožavamo Melisse cipele , to svi znaju odavno. A ako ih zasad ne volite, neće proći dugo :) Melissa cipele možete jednom osjetiti miris i ne možete izbjeći zaljubljivanje. Omekšana plastika Melflex impregnirana je mirisnom esencijom koja će vas podsjećati na miris slatkih bombona. Uz to, Melissa cipele izrađene su od nevjerojatno mekog i fleksibilnog materijala , čineći da se osjećate ugodno cijeli dan.

Nova kolekcija obuće Melissa nudi široku paletu balerinki, papuča, natikača, pa čak i tenisica . Možda će najveći dio nove kolekcije zauzeti popularne balerinke Melissa , među kojima ćete pronaći prekrasne boje i dizajn. Isto tako, morate odabrati između papuča i natikača, koje ste definitivno izabrali za ljeto.

sve što trebate učiniti je kliknuti na ženske cipele i početi birati :) Drugačiji tim vam želi tako lijepo i mirisno proljeće.

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija