+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Melissa, mirisna ljubav! Predstavljamo kolekciju proljeće / ljeto 2019

  15. 03. 2019      Iz svijeta mode

Ovdje je! U naša je skladišta stigla nova kolekcija marke, na kojoj se najviše stojimo. Slatki miris širio se posvuda, a uzbuđeni vriskovi, novi dizajni odjekivali su po cijeloj sobi. Postoji modna marka Melissa za proljeće i ljeto 2019. godine! A kako sunce svakim danom sve više svijetli, temperature se povećavaju i stvari u našem ormaru i cipelama prolaze kroz tradicionalnu razmjenu, vrijeme je da zamislimo sve nove ljepote.

Balerinke Melisse

U proljeće još uvijek najpopularnija vrsta cipela. Udobne su i uklapaju se u mnoge odjeće. Samo odaberite svoje favorite s obzirom na oblik, boju i stil.

Već tradicionalni tip su balerinke sa skrivenom petom i okruglim vrhom, što je suza. Nova, detaljna i nepogrešiva luknja zamišljena je glazura na svakom paru. A ako vam zlatni detalji luknu dovoljno srce da ih nosite ne samo u proljeće, već i u vruće ljeto, možete potražiti sličan dizajn papuča.

Melissa

Drugi, suptilniji tip su balerinke sa suženim nožnim prstom i niskom petom. Oni su sjajni i ukrašeni metalnim, elegantno preklopljenim lukovima s okovima u sredini.

Lutka Melissa

A tu je i "perforirana" isprepletena verzija iz Jean + Jason Wu izdanja. Prozračne balerinke izgledaju kao da su pletene s više vrpčanih vrpci, a ujedno odgovaraju i sportskijim odijelima.

Melissa Jean Jason Wu

Sandale Melissa

Tisuće žena zaljubilo se u luksuzne sandale. Niska potpetica, spektakularni kroj oboda, omekšena unutrašnja uložak - sve to čini Melissek savršenim ljetnim cipelama. Oni su u sjajnom dizajnu za proljeće / ljeto 2019 , ukrašeni elegantnim metalnim lukovima i ikoničnim logotipom u obliku malog M.

Zavod za Melissu

Melissa papuče i japanke

Ove cipele pripadaju ljetu baš kao i sunce i visoke temperature. Pogledajte dizajn Melissas koji privlače pažnju na prvi pogled i dovode vašu odjeću do vrha. Ljeto se može nositi u papučama s lukom, prelijepim pastelnim nijansama ili pripijenim štiklama.

Melissa papuče i japanke

Više inspiracije možete pronaći na našem Drugom televizoru !

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija