Extra popust 10 % s kodom EXTRA10 na sve!Završava za 26 sati 18 minuta
+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Memobottle - boca u pravom formatu

  25. 02. 2016      Different TV CZ / SK

% videozapisa, JQ6-m2yb8fU)%

Vruć, praktičan i moderan novi Memobottle toliko nas je očarao da vas nismo mogli lišiti uvođenja ove praktične boce na DifferentTV. Ova vijest vrijedi, pa dođite i pogledajte s nama kako izgleda Memobottle i zašto će vam se svidjeti.

Iako smo vas o vijestima obavijestili već u članku časopisa Different , nije stvar podsjetiti vas na praktičnu bočicu, ovaj put s videom.

Memobottle je bočica koja ne samo da je savršeno dizajnirana svojim jednostavnim izgledom, već je i izuzetno praktična . Napokon, nekome je palo na pamet da se klasične cilindrične boce jednostavno ne uklapaju u naše ručne torbe i ako se dogode, interferiraju koliko god je moguće. Ne želimo čak ni cijeli dan nositi bocu u rukama, pa više volimo varati svoj režim pijenja , što definitivno nije pravi put do energičnog i uspješnog dana.

Bočica je dizajnirana u obliku dnevnika ili bilježnice , tako da je možete staviti u torbicu odmah do vašeg kućnog ljubimca, a bez kojega nije ni pravi dan. Memobottle je dostupan u dvije veličine, tako da možete kupiti A5 ili manji A6 .

Ali definitivno ne morate skrivati takvu bocu. Zahvaljujući svom savršenom dizajnu, lako ga možete iznijeti na stol tijekom poslovnog sastanka i vjerujete da vam se neće diviti vašem izvornom stilu. Prilikom dizajniranja boce Memobottle, dizajneri su smislili detalje, tako da u paketu imate dvije kape - crnu i bijelu . Tako možete svaki dan odabrati čep koji želite više.

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija