+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Memobottle je praktična i stilska novost

  11. 02. 2016      Iz svijeta mode

Na brodu pod nazivom Different, ukrcala se nova marka i jako smo uzbuđeni zbog toga. Budući da smo različiti i ne možemo prodati dosadne i neobične proizvode, Memobottle je također elegantan komad koji ima ne samo svoj praktični dio, već i dizajn. Što je točno Memobottle i zašto je prikladan za vas? Odmah možete pročitati sve što trebate znati o vrućim vijestima.

Znate li one dane kada jednostavno nemate vremena sjesti i napuniti tekućinu ? Kako je sve više nas koji smo zauzeti cijeli dan, lako je jednostavno zaboraviti piti i slijediti svoj režim pijenja. Štoviše, nitko od nas ne želi nositi glomaznu bocu vode koja strši iz njezine torbice.

Memobottle na Different.cz

Upravo to će riješiti dizajnerski komad Memobottle . Memobottle je boca za piće koja je nevjerojatno praktična. Svojom kompaktnošću možete u torbu dobiti dovoljno da popijete dovoljno za čitave pregovore ili cirkulirajuće poslovne sastanke. Ova elegantna bočica je u obliku knjige A5 ili A6, pa je stavite u torbicu pored dnevnika i ostarite.

Osim toga, kad izvadite takvu bočicu iz torbice zajedno s dnevnikom ili bilježnicom usred poslovnog sastanka, 100% vam se dive originalno rješenje . A možda vam čak i nećemo trebati reći o praktičnom dijelu neželje.

Memobottle na Different.cz

Memobottle možete pronaći na Differnet.cz u odjeljku Živjeti . Možete birati između dva formata , od kojih svaki ima nešto u sebi.

Manji A6 može napuniti 375ml vode. Gotovo „četiri palube“ vode uvijek s vama! To je sjajno. Štoviše, zahvaljujući stvarno malom spremištu i male veličine stane čak i u stražnji džep hlača. U svakom slučaju, možete ga staviti u malu torbu ili veće slovo.

Memobottle na Different.cz

Veća veličina je A5. Sadrži 750ml. Ova veličina Memobottlea je već veća, ali još uvijek se uklapa u torbicu pored dnevnika ili bilježnice kao ništa. Možete ga uzeti u torbi i u muškoj aktovci. I dalje ćete biti zvijezda, i dalje ćete biti stilski i više nikada ne žedni.

Ako to nije bilo dovoljno za dokazivanje da je Memobottle jedan od najvećih stilova, imamo još jedan preinak. Paket uključuje dvije kape - bijelu i crnu. To je tako da svaki dan u svako doba podešavate.

Memobottle na Different.cz

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija