+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Mercedes Benz Prag Fashion Weekend

  04. 10. 2014      Iz svijeta mode

U periodu 4.- 7.9. Prag je zaživio kulturnim događajem s modernim podtonom i zvao se Mercedes Benz Prague Fashion Weekend. Nepotrebno je reći, što je njemački proizvođač automobila bio generalni partner. Niti je to jedan od najvećih modnih događaja u Češkoj. Ovaj je događaj vrlo popularan ne samo ovdje, već u cijelom svijetu (New York, Sydney, Berlin, itd.), Gdje pripada svjetskoj mreži MB modnih tjedana. Ipak, teže je s pravima na Fashion Weeku. U stvari imamo Tjedan i Vikend. To se događa zbog spora oko zaštitnog znaka i imena. Ali o tome sljedeći put;)

U svakom slučaju, u bilo kojem drugom trenutku možete vidjeti normalno „smrtno“ stvaranje dizajnera iz Češke i Slovačke i vidjeti važne češke i strane goste.

Imao sam priliku otići u emisiju Odivi u nedjelju. Radi se o češkoj marki mlade Eve Burkertove, kojoj nećete propustiti ni zbog svoje divlje vizije i kolekcije, kada kaže: "Nova serija nastaje onog trenutka kad osjetim da mogu sve. Radi se o putu od bijelog papira do mora i poteškoća i lakoća vraćanja djetetovoj naivnosti i neposrednosti. "Ali nemojmo pretjerivati i krenuti ispočetka. Kad ste stigli na Wenceslas Square, u blizini se nešto događalo. Ispred veličanstvene zgrade Pravnog fakulteta Sveučilišta Charles, gdje se događaj odvijao, bila je prilično zauzeta i gomila ljudi "stiliziranih" nije se mogla primijetiti.

MBPFW 2014 MBPFW 2014

Na trenutak sam se osjećao kao negdje na ulici u NY-u gdje sam nedavno bio i gdje su čak i stvari koje osoba, ili barem ja osobno nikad ne bih učinio, nosile i mogle se nositi. Ne mogu reći da ne bih išao s modom ... Ali za one komade za koje kažeš da su beskorisni, jednostavno ih ne možeš izbjeći. I kako sjajno gledaju druge! Mogao bih cijeli dan sjediti ispred zgrade i samo gledati što drugi nose. Već u tom trenutku to je bila predstava za mene :) Kad sam stigao u dvoranu, malo sam se zaustavio, bio je to klasični auditorij i goli okoliš s visokim stropovima koji nikad nisu izgledali baš dobro. Cijelu atmosferu stvorio je mladi "momak" kovrčavom grivom koja je udarala po bubnjevima.

Bubnjar na MBPFW 2014 Bubnjar na MBPFW 2014

Sjedio sam tik do njega i to je bilo iskustvo koje se uvijek sjećaš. Počeli su svirati tonove glazbe, koja kad osoba čuje, izvadi mobilni telefon i preuzme aplikaciju Shazam jer je takozvana "druga", a to je danas. Biti drugačiji :) S gledišta laika, moram reći samoj emisiji da je bila uspješna.

Prikaži MBPFW 2014 Prikaži MBPFW 2014

Nije to bila samo modna revija, ali voljela bih imati neke komade u svom ormaru. Jednostavni materijali, krojevi i šik.

Prikaži MBPFW 2014 Prikaži MBPFW 2014

Svi su modeli izgledali potpuno isto, velike naočale i labava kosa, jednostavno, ali sjajno! Ono što nikad ne mogu shvatiti .. Zašto djevojka da dođe do pristaništa mora izgledati .. izvinite riječ, iz koncentracijskog logora. Volio bih da sam živio da vidim dan kad se promijenio. I ne bih se iznenadio da se to nije dogodilo toga dana. Moje mišljenje je da žena koja ima obline i može je nositi, može nositi bilo što i ne može izgledati poput griznog ramena .. Ali mi smo negdje drugdje :) to je bilo što. Ono što je ovdje potvrđeno je da onaj tko to učini drugačije pobjeđuje;) I vi ste drugačiji s DifferentFasion.cz.

Veronika, za koga je drukčije pitanje srca;)

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija