+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Miris ožujka

  09. 03. 2020      Iz svijeta mode

Neka proljeće uđe u svaki kutak vašeg doma ...

Miris vaših omiljenih svijeća prepun je opojnih kombinacija koje će zaslepiti vas i vaše posjetitelje. Također su sjajan poklon savjet za mamu, baku, djevojku i prijateljicu. Osim toga, tijekom ožujka dobit ćete miris mjeseca po sniženoj cijeni i jasno je da će uskoro završiti u vašoj košarici.

Miris ožujka marke WoodWick

Za sve osim drveta, povežite WoodWick svijeće. Drveni puzavi fitilj, drveni poklopac i drveni miris ognjišta za mjesec trudnoće, pomiješajući ambergris, mošus i vetiver. Ništa vas ne podsjeća na večer kraj gorućeg kamina, baš poput ovog mirisa.

Ali pravi proljetni miris je Divlja ljubičica, odnosno divlja ljubičica.

Aroma ožujka Yankee Candle

Klasični raspon Yankee Candle odabire miris mjeseca prema godišnjem dobu. Zato su za ožujak izabrani Mjesečevi cvjetovi i lepršavi ručnici.

Šarmantna aroma Moonlight Blossoms sastoji se od kombinacije cvijeća, lavande i jasmina sa svježim kupinama, toplim amberom i bijelim mošusom. Podsjetit će vas na romantičnu noćnu šetnju u proljetnom sprintu i stvoriti ugodnu atmosferu.

Nasuprot je osvježavajući miris Fluffy ručnika, koji će vaš dom održavati mirisom savršene čistoće, prstohvatom limuna i jabuke, te povjetarac lavande i ljiljana. Miriše na samo oprane i uklonjene ručnike, koje biste radije spakirali.

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija