+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Mirisne svijeće WOODWICK

  10. 10. 2018      Different TV CZ / SK

% videozapisa, sFaJLH0XMWA)%

WOODWICK

Želite li biti očarani kao i mi? Sjednite udobno. Napravite šalicu čaja ili kave i popijte nešto dobro. To je jedini način uživanja u novoj epizodi iz Woodwickove radionice Different TV.

Woodwick se proizvodi od 2006. godine i postupno se počeo promovirati širom svijeta . Kamen temeljac ove marke je proizvodnja mirisnih voskova i svijeća. Također nudi mirisne gelove i slamke. Danas ćemo uglavnom zamišljati Woodwick svijeće.

Woodwick svijeće imaju bezbroj lijepih karakteristika zbog kojih se ističu od svih konkurenata. Idemo na prvo imanje - drveni fitilj. Klet za drvo izrađen je od prirodnog drva i zahvaljujući ovom fitilju stvara svijeću umirujući zvuk pucketanja drva. A to jednostavno morate čuti! Još jedna ključna značajka je obrada.

Bilo da se radi o oblicima samih svijeća, koji se nalaze u staklenim "vazama" ili punjenju koje svijeće sadrže . Woodwickova ukrasna obrada svijeća podijeljena je u različite veličine i oblike. Vaze mogu biti male, srednje i velike ili brodske. Kad se usredotočimo na punjenje svijeća, znamo da je nešto drugačije . Svijeće Woodwicka punjene su sojinim voskom, koji može imati različite kombinacije boja i mirisa.

Ako i dalje želite saznati više, pogledajte novu epizodu prepunu informacija o Woodwicku. A ako ste dali naš savjet na početku ovog članka, vjerujte da vas takvo blagostanje uz Woodwick svijeće očekuje svaki dan. Jer ne možete odoljeti.

Woodwick svijeće

Objavio: Martin Špeta

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija