+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Moderan vrtni ukras za zabave i roštilje!

  24. 05. 2016      Iz svijeta mode

HORSE-NO-YOU ....! Proljeće je u punom jeku i uživamo u najvećoj. Ono što nas većina zimi raduje je naša voljena sezona roštiljanja. Prošli su dani kada se kod kuće puzimo grijanjem ili kaminom i sada se možemo veseliti dugoj večeri sjedenja vani. Imate li vrt i želite li ga oživjeti ove godine i zaista raznoliku opremu? Naravno, pravilno začinjeni odrezak osnova je pravilnog roštilja, ali kako je sa pečenom vrtnom opremom ? Znate li što zamisliti? Ne brinite, dat ćemo vam sjajne sitnice!

Iznenadite svoje najmilije elegantnim priborom . Ovogodišnji modni trendovi prepuni su boja, ne samo u odjeći i modnim dodacima, već i u ukrasima. Opremite se i inspirirajte nas odabranim komadima u vašem vrtu.

Važan element su sjedala i jastuci , stolnjaci ili salvete. Atraktivne, moderne i moderne proizvode sigurno nudi Melli Mello . Ovaj se brend definitivno ne boji boja, pa čak ni „ludih“ i ponekad infantilnih motiva.

Kada kombinirate različite boje ili motive, vaš je vrt savršeno usklađen, dodaci za Melli Mello mogu se kombinirati s bilo kojim drugim. Inspirirajte se našim člankom i pripremite moderan roštilj za svoje prijatelje i voljene osobe.

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija