+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Moderne cipele za male i velike kućne ljubimce ...

  25. 05. 2016      Iz svijeta mode

Većina žena voli cipele, kupuju ih skupno, a cipele puknu po šavovima. Što više godina ima više, to više cipela dobiva, jer naravno odustajemo od teškog srca naših "kućnih ljubimaca". da će naše cipele za kućne ljubimce biti zdrave, ali također će biti podložne najnovijim modnim trendovima, pa zamislimo neke.

Crocs

Zdrave, s ortopedskim uloškom, šarene i udobne su 100% Crocs dječje cipele koje su praktične i također izgledaju sjajno. Crocs predstavlja cipele za djevojčice, dječake, ali i za one najmanje.

Desigual

Moderne, nekonvencionalne i posebno originalne cipele predstavlja Desigual . Cipele su udobne, elegantne, sportske, zdrave su, pogodne za sve odjeće za svakodnevno nošenje.

Melissa

Apsolutno jedinstvene, luksuzne i nadasve elegantne cipele nudi marka Melissa . Balerinke Melisse obožavat će vaše princeze i napraviti sjajan show. Predstavljaju kolekcije u kojima možete birati između životinjskih motiva ili još elegantnijeg dizajna. Volite li mačku ili luk? To je Melissa.

Mel by Melissa

Mel , mlađa sestra Melisse, predstavlja cipele koje su cjenovno povoljnije i vrlo su slične Melissi, pa će vaše kćeri krasiti fantastične i simpatične cipele. Majke također imaju veliku prednost i lako se mogu uskladiti s cipelama svojih djevojčica.

Zaxy

Zaxy marka naš je najnoviji, to je "zamjenska" marka Mel by Melissa, a nudi atipične cipele, koje imaju posebno modificiranu unutarnju ulošku. Osim toga, dobro se uklapaju u stopalo i izgledaju još bolje.

emu

Emu cipele su izrađene od posebne ovčje vune, podrijetlom iz Australije. Ulošci su izrađeni od ortopedskih uložaka, a doline imaju i ojačanu petu, tako da nema pedaliranja. Ako radije držite stopala vašeg djeteta topla i ne znoji se i dobro se uklapa, definitivno odaberite marku EMU koja misli na mališane.

Toms

Zamišljena glazura na torti je marka Toms , koja je jedinstvena ne samo po svojim dizajnerskim komadima, već i po velikom projektu ONE FOR ONE . Kupnja ovih cipela ne samo da će vaše dijete opremiti prekrasnim priborom, već će i pridonijeti dobrom pitanju. Jer za svaki kupljeni par cipela drugi par dobiva dijete iz zemlje u razvoju. Tako možete kupiti cipele ne samo za vašeg ljubimca, već i za cijelu obitelj. Više o ovoj marki možete pročitati u našem prethodnom članku o Toms cipelama .

Jesmo li vas inspirirali? To je dobro, jer zdravlje i ljepota idu ruku pod ruku, zato priuštite sebi kvalitetnu i ukusnu obuću ne samo za svoje potomke, već i za sebe i gdje drugdje nego na www.different.cz .

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija