+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Modni dodaci Calvin Klein

  20. 02. 2017      Iz svijeta mode

Svi dobro poznajete modnu marku Calvin Klein , čak znate da smo vam Calvin Klein donje rublje nudili već neki petak u našem eshopu. Ali ono što vjerojatno ne znate je da vam sada nudimo mnogo više, Calvin Klein modni dodaci. Drage dame, predstavimo vam torbe, novčanike i druge "ljepotice" koje jednostavno - MORAJU!

Počelo je vrlo tiho kad smo počeli koketirati s idejom da je Calvin Klein sjajan i da možemo proširiti asortiman ove marke. S tom smo se idejom neko vrijeme igrali, sve dok nismo otišli vidjeti što vrući komadi Calvin Klein zapravo nudi i podlegli smo. Kad je stigla prva šarža, gotovo smo ih sve razdvojili, ne brinite, krv nije tekla, ali svi smo se složili da moramo nabaviti ove jedinstvene komade i zato što ove dragulje ne želimo zadržati samo za sebe, imamo malu preporuku za vas ,

Ženska torba Calvin Klein

Torbice Calvin Klein razrađene su do najsitnijih detalja, većina ih je izrađena od sintetičke kože, sadrže nekoliko priručnih odjeljaka za jasan izgled, imaju uklonjivi i podesivi remen te čak uključuju "vrećicu prašine" za skladištenje, sprječavanje prašine i drugih nečistoća. Naravno, torbice sadrže i ikonski logotip marke.

Calvin Klein torba

Novčanik Calvin Klein

Novčanice Calvin Klein uvijek se savršeno uklapaju u torbe, Calvin nudi različite oblike i veličine, a naravno nema praktičnog izgleda i ikoničnog logotipa.

Novčanik Calvin Klein

Modni dodaci Calvin Klein

Na našem eshopu možete pronaći i druge zanimljive dodatke, poput ove elegantne futrole Calvin Klein , koja se praktično koristi za pohranu novčića, male kozmetike ili ključeva. Uz to, na torbici se nalazi karabin, koji stegnete bilo gdje, na torbu, petlju ili ključeve.

Torba s novčićima Calvin Klein

Naravno da znamo da je žena odraz svog supruga, a isto tako da je i muškarac odraz njezine supruge, tako da ni mi, gospodo, nismo zaboravili. Čak i muškarci mogu nositi torbe i torbe, danas je drugačije vrijeme. Vrijeme koje kaže: "Gospodo, nemojte se stidjeti i predajte se modi!"

Muške torbe Calvin Klein

Muška torba Calvin Klein

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija